reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Okres się rozkręcił, lekarka napisała, żebym się zapisała 8-9 dc, a jak zadzwoniłam do kliniki to się okazało, że jej wtedy nie ma i teraz nie wiem co dalej bo coś mi nie odpisuje 😭😭😭
Ale w klinikach jest tak, że jak masz być to masz być, przejmuje Cię inny lekarz. Ja miałam tak że w jednym cyklu dwóch mnie przyjmowało

Kurcze ja pierwszy raz mam taką sytuację po prostu, od 3 lat nie byłam u żadnego innego lekarza 🙈 wszystkie stymulację, punkcje, monitoringi i transfery miałam zawsze u swojej lekarki.
No nic czekam cierpliwie co mi napisze czy przesunie jakoś termin wizyty czy poleci kogoś innego. Pani z rejestracji kazała się dogadać z lekarką moją nie proponowała mi nikogo innego, ale w tej klinice to mam ogólnie wrażenie, że te panie są z łaski i przypadku 😐

Dziękuję za wskazówki. Kiedyś miałam wyrywaną ósemkę przez zwykłego dentystę i było ok. Teraz trochę się boję, bo kawałek wyszedł, a reszta siedzi, jeszcze nie tak rośnie. Czasem mam bóle ucha tak jakby mnie zawiało i tak sobie wymyśliłam, że może od tej ósemki. Czy jeśli są założone szwy to też może się zrobić suchy zębodół?
Tak, ja miałam za każdym razem suchy zębodół, więc sama wyjmowalam szwy żeby włożyć tam tabletkę Acardu i było lepiej, oczywiście codziennie czyściłam igłą i strzykawką ranę żeby wypłukać jedzenie i zaś wsadzić tabletkę. Została mi ostatnia ósemka ale chyba nie chce jej ruszać, chyba że będę potrzebowała adrenaliny to owszem

Ciezki dzien dzisiaj za mna, przetrwalam, zrobilam sobie grzanca, znowu czuje jakbym miala zapalenie pecherza, jak nie urok to sraczka! Licze, ze sie pochowa jak ostatnio :D i ze te czipsiki, ktore sobie kupilam w tym pomoga 😂

reklama
Kurcze ja pierwszy raz mam taką sytuację po prostu, od 3 lat nie byłam u żadnego innego lekarza 🙈 wszystkie stymulację, punkcje, monitoringi i transfery miałam zawsze u swojej lekarki.
No nic czekam cierpliwie co mi napisze czy przesunie jakoś termin wizyty czy poleci kogoś innego. Pani z rejestracji kazała się dogadać z lekarką moją nie proponowała mi nikogo innego, ale w tej klinice to mam ogólnie wrażenie, że te panie są z łaski i przypadku 😐

Dlaczego masz takie wrażenie? Są niemiłe? 🧐

Do góry