reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Jasny gwint 😆
Fragment o chlebie i pomidorach mnie rozbawił 🤣

Ale tak właśnie tam to wygląda niestety. Są 3 okienka a siedzi ich 5 czy 6 i rozmawiają o wszystkim i o niczym. Ja chyba akurat mam takie szczęście, że trafiam na czyjeś imieniny, urodziny, rocznice bo się ciastem objadają i komentują jakie to dobre i pyszne i w ogóle 🤣🤣 a Ty stoisz i czekasz, która będzie miała na tyle przyzwoitości żeby oderwać się od tych pyszności i z łaską Cię obsłużyć 😂

Ale tak właśnie tam to wygląda niestety. Są 3 okienka a siedzi ich 5 czy 6 i rozmawiają o wszystkim i o niczym. Ja chyba akurat mam takie szczęście, że trafiam na czyjeś imieniny, urodziny, rocznice bo się ciastem objadają i komentują jakie to dobre i pyszne i w ogóle 🤣🤣 a Ty stoisz i czekasz, która będzie miała na tyle przyzwoitości żeby oderwać się od tych pyszności i z łaską Cię obsłużyć 😂

Haha, to tak trochę niczym urzędowy dziennik podawczy 🤣
Pamiętam jak w średniej szkole mieliśmy praktyki w US. Mnie trafiła się fuszka na sali a że akurat był termin rozliczania pitów to miałam co robić a moja Siostra wylądowała na dzienniku podawczym gdzie głównie tylko gadała, piła kawusię i jadła ciasto. I ona skończyła praktyki z 6 a ja z ledwo 5 😅

Dziewczyny ja dziś miałam ciężki dzień, więc mało się odzywałam. Czekam na te wyniki i czekam …. oczywiście nie mam jeszcze wyniku bety , ale mam progesteron - dziś to 21 ng/ml (2 dni temu był 12,5 ) i teraz ta moja nadzieja trochę urosła a logika podpowiada swoje , więc siedzę i odświeżam stronę co parę sekund 😳

Do góry