reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

No gdzie ta polska złota jesień .. chyba się zgubiła gdzieś w tym roku...
Albo coś mnie ominęło, bo dla mnie to każdy dzień jest takie smutaśny 🙈
U mnie też ostatnio było źle, zresztą jak chyba u większości z nas patrząc na wpisy z ostatnich kilku dni 🤷‍♀️ Ja żeby poprawić sobie dziś humor poszłam do Rossmanna i kupiłam sobie żelkowy cień do powiek z Everybody London... O mamuniu jak to się świeci ✨✨✨ jak miliony monet 💎

reklama
U mnie też ostatnio było źle, zresztą jak chyba u większości z nas patrząc na wpisy z ostatnich kilku dni 🤷‍♀️ Ja żeby poprawić sobie dziś humor poszłam do Rossmanna i kupiłam sobie żelkowy cień do powiek z Everybody London... O mamuniu jak to się świeci ✨✨✨ jak miliony monet 💎
To ja wpadłam w wir gotowania ostatnio 😂
Zazdroszczę umiejętności malowania się.
Ja to mam dwie lewe ręce i na co dzień używam .. zupełnie nic 😂
Za to gotowanie i pieczenie to jest moja bajka 😁 gdyby nie to czym się zajmuje zawodowo to pewnie bym gdzieś na kuchni się zaszyła

To ja wpadłam w wir gotowania ostatnio 😂
Zazdroszczę umiejętności malowania się.
Ja to mam dwie lewe ręce i na co dzień używam .. zupełnie nic 😂
Za to gotowanie i pieczenie to jest moja bajka 😁 gdyby nie to czym się zajmuje zawodowo to pewnie bym gdzieś na kuchni się zaszyła

Ja też się nie maluję bo... Nie potrafię 🤣🤣 mój maks to tusz bo na ustach lubię najbardziej bezbarwne balsamy 🥹
A co ciekawego ostatnio upichciłaś? Może polecisz mi jakieś ciasto na Boże Narodzenie które wprawi w zachwyt moją teściową? 🥹

Ja też się nie maluję bo... Nie potrafię 🤣🤣 mój maks to tusz bo na ustach lubię najbardziej bezbarwne balsamy 🥹
A co ciekawego ostatnio upichciłaś? Może polecisz mi jakieś ciasto na Boże Narodzenie które wprawi w zachwyt moją teściową? 🥹
ja to nawet tusz odpuszczam, bo zaraz przetre oko i jest masakra 😂

uwielbiam królewca 🤭 robiłaś?
ja mam tyle dobrze z teściową, że nie potrafi/nie lubi piec więc co zawiozę to jest mile widziane 😁
a dziś zajadamy się z mężem domowym gyrosem 😁

Samemu nie ma co zgadywać chyba 😅
Całe życie myślałam, że jestem jakąś jesienią, ChatGPT powiedział, że mój typ to chłodne lato a kobitka zajmująca się analizą wskazała właśnie jasną wiosnę 🥹
Ostatnio miałam szkolenie z cyber bezpieczeństwa i gość powiedział że chatgtp myli się w 70% odpowiedzi 🤣

Dziewczyny ja się ostatnio nie przyznałam ale przystąpiłam do drugiej procedury i w poniedziałek mieliśmy transfer blastki 4.1.1.
Dzisiaj jest 5dpt na testach (facelle ) wydaje mi się że widzę cień ale podskoczyłam rano na bete i teraz otrzymałam wynik i beta ujemna 😪 podłamałam się.
Czy jest jeszcze jakaś szansa ?

W Maczku jest już piernikowa latte 😍🥰

Zobacz załącznik 1727869
@Hermeneg dla mnie powinnaś prowadzić jakiegoś IG z nowościami - tu kulki w biedrze , tu piernikowa latte - ja się od Ciebie tylu rzeczy dowiaduję ! ❤️ oczywiscie wczoraj już kupiłam te kulki tylko dlaczego one tak szybko się kończą ? :o

@Kaalaa czekam na jutrzejszy test ❤

@Zestresowana13 ja kiedyś tak miałam z mężem że jak się pokłóciliśmy to ja krzyczałam a on nic - cisza. Jakie to było irytujące …. Teraz nauczyłam go że oboje krzyczymy, ale ja też wolę wyjaśnić niż się nie odzywać .

@callina czy to jest taki przekładaniec miodowy ? Ja uwielbiam wszystko co z miodem , ile czasu średnio go robisz ?

reklama
ja to nawet tusz odpuszczam, bo zaraz przetre oko i jest masakra 😂

uwielbiam królewca 🤭 robiłaś?
ja mam tyle dobrze z teściową, że nie potrafi/nie lubi piec więc co zawiozę to jest mile widziane 😁
a dziś zajadamy się z mężem domowym gyrosem 😁

Nie robiłam ale teściowa go chyba zrobi sama 🥹
Myslę nad sernikiem cynamonowym, piernikowym albo Lotus 😊😍

Ostatnio miałam szkolenie z cyber bezpieczeństwa i gość powiedział że chatgtp myli się w 70% odpowiedzi 🤣

Dlatego jak mam mozliwosc to lubie zweryfikować informacje jeszcze w innym źródle 🥹

Dziewczyny ja się ostatnio nie przyznałam ale przystąpiłam do drugiej procedury i w poniedziałek mieliśmy transfer blastki 4.1.1.
Dzisiaj jest 5dpt na testach (facelle ) wydaje mi się że widzę cień ale podskoczyłam rano na bete i teraz otrzymałam wynik i beta ujemna 😪 podłamałam się.
Czy jest jeszcze jakaś szansa ?

Czytałam różne historie i czasem beta startuje pozniej niz w 5 dpt. Bardzo Ci tego życzę 🥹❤️

@Hermeneg dla mnie powinnaś prowadzić jakiegoś IG z nowościami - tu kulki w biedrze , tu piernikowa latte - ja się od Ciebie tylu rzeczy dowiaduję ! ❤️ oczywiscie wczoraj już kupiłam te kulki tylko dlaczego one tak szybko się kończą ? :o

Coś Ty, to trzeba mieć siłę przebicia i insta a u mnie brak i jednego i drugiego 🤣 i sama te nowości biorę z takich kont od osób które je wyczajają 😀

Ostatnia edycja:
Do góry