Monique321
Zaciekawiona BB
Ja rzadko się tutaj udzielam ale nawet na dzisiaj o niej myślałamTeż dziś o niej myślałam bo znowu zamilkła![]()
Sama mam ciężkie dni .. chyba ten listopad dla wielu z nas jest do du**
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja rzadko się tutaj udzielam ale nawet na dzisiaj o niej myślałamTeż dziś o niej myślałam bo znowu zamilkła![]()
oj tak, przygnębiający miesiąc na maksa...Ja rzadko się tutaj udzielam ale nawet na dzisiaj o niej myślałam
Sama mam ciężkie dni .. chyba ten listopad dla wielu z nas jest do du**
Dawniej "ciastowałam" na zamówienie, póki wszystko nie podrożało, w szczególności masło, bo potem wszystkim się wydawało za drogo, ale cena musiała być no bo za darmo nikt pracował nie będzie. Hit to wiadomo malinowa chmurka. Raz też robiłam takie ciasto z chałwą mega pyszneJa też się nie maluję bo... Nie potrafięmój maks to tusz bo na ustach lubię najbardziej bezbarwne balsamy
A co ciekawego ostatnio upichciłaś? Może polecisz mi jakieś ciasto na Boże Narodzenie które wprawi w zachwyt moją teściową?![]()
No właśnieTeż dziś o niej myślałam bo znowu zamilkła![]()