reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Ja rzadko się tutaj udzielam ale nawet na dzisiaj o niej myślałam🥺

Sama mam ciężkie dni .. chyba ten listopad dla wielu z nas jest do du**
oj tak, przygnębiający miesiąc na maksa...
ja się boje, że przez to przygnębienie będę tyle gotować, że będę w ciąży, ale spożywczej 🤣🤣🤣

Ostatnia edycja:
Ja też się nie maluję bo... Nie potrafię 🤣🤣 mój maks to tusz bo na ustach lubię najbardziej bezbarwne balsamy 🥹
A co ciekawego ostatnio upichciłaś? Może polecisz mi jakieś ciasto na Boże Narodzenie które wprawi w zachwyt moją teściową? 🥹
Dawniej "ciastowałam" na zamówienie, póki wszystko nie podrożało, w szczególności masło, bo potem wszystkim się wydawało za drogo, ale cena musiała być no bo za darmo nikt pracował nie będzie. Hit to wiadomo malinowa chmurka. Raz też robiłam takie ciasto z chałwą mega pyszne

A ja dzisiaj dostałam zajo.ba że sprzątaniem. Mężowi już lepiej. Przyjął magiczny lek na wirusa ebimufin i postawiło go w dwa dni. Dobrze bo w poniedziałek zastrzyk i działamy 😂 tzn. działamy od jutra.

A ja odkurzalam prałam, sprzątałam piwnice, pokój córki, znowu prasowanie. Zakupy. Porządki na cmentarzu po wszystkich świętych u taty, babci, potem spacer z młodą.

Teraz otworze sobie zdrową paczkę chipsów i może obejrzeć jakąś komedie. Romantiko. Coś polecacie na netflixie?

reklama
Dobry wieczór. U nas dziś bardzo pracowity dzień, szukamy po necie, po artykułach doniesieniach: gdzie i co możemy jeszcze zbadać, spróbować, suplementowac. Chcemy podjąć jeszcze kilka konsultacji. W tym tyg. Planujemy sporo kolejnych badań, no szukamy... Dajemy sobie jeszcze czas na kolejną zmianę diety, ćwiczeń, fizjoterapia, wprowadzamy wszytskie znane sposoby medycynie. Nawet te niekoniecznie najnowsze ale wszytsko, co ma udowodniona skuteczność.np. Akupunktura. Ja przeglądam prasę polska i niemiecka, mąż angielskojęzyczna. Spisujemy pomysły. Do maja, jeśli nic nie ugramy trudno. Tyle przecież możemy sobie jeszcze dać. Przysięgaliśmy sobie bezwzględne wsparcie w temacie i szacunek do ciała. Nie wiem czy w takim wypadku powinnam z Wami zostac, bo nasze starania to trochę wróżenie z mchu i paproci i czekanie na cud. Ale chce czekać na ten cud.

reklama
Do góry