Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Tak ale dalej widze cień i dalej nic nie wiem.
Dzis juz 6dpt takzę ciężko wierzyć..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wiesz co, ja ślepa jestem i nie widzę, ale wierzę, że jutro będzie taka kreska, że nawet ja zobaczęTak ale dalej widze cień i dalej nic nie wiem.
No widać cień, ewidentnie, sprawdź dla porównania jeszcze jutroTak ale dalej widze cień i dalej nic nie wiem.
Smiechlam, bo rozumiem te czekoladyTeż niestety nie widzę ale u @Pchelka25 też nie widzialam i się myliłam
Pokłóciłam się z mężem i teraz u nas wyczuwam ciche dni ale mam to w
Nie irytuje się mnie jak mam okres tylko rzuca we mnie czekoladą albo dwoma, pff![]()
Po pierwsze - nie przypisuj mi słów, których nigdy nie wypowiedziałam ani nie napisałam, bo bardzo tego nie lubię.Gdzie empatia do innych osob, ktore nie myślą jak Ty? Przepraszam, ale da sie napisać grzeczniej. Napisanie "przepraszam ale my tutaj staramy sie od lat o dzieci jest nam ciezko i takie słowa bola" nie jest niczym złym. A nie obrazi innych osob myślących inaczej i wyrażających swoje zdanie.