reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Załączniki

• 20251116_094237.jpg
    20251116_094237.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 98
reklama
reklama
Gdzie empatia do innych osob, ktore nie myślą jak Ty? Przepraszam, ale da sie napisać grzeczniej. Napisanie "przepraszam ale my tutaj staramy sie od lat o dzieci jest nam ciezko i takie słowa bola" nie jest niczym złym. A nie obrazi innych osob myślących inaczej i wyrażających swoje zdanie.
Po pierwsze - nie przypisuj mi słów, których nigdy nie wypowiedziałam ani nie napisałam, bo bardzo tego nie lubię.
Jak chcesz uskuteczniać psychologiczno-coachingowe gadki to przynajmniej najpierw przeczytaj dobrze to do czego się odnosisz.

Do góry