taisiya
Fanka BB :)
O i ja piąteczke przybijam z budżetowkiBudżetóweczka kochanie. Urząd Miastamobbing taki, że wszyscy po kątach chodzą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
O i ja piąteczke przybijam z budżetowkiBudżetóweczka kochanie. Urząd Miastamobbing taki, że wszyscy po kątach chodzą
Tfu tfu, wypluje za CiebieObawiam się, że dwie kreski jakie ujrzę najszybciej to będą co najwyżej na teście na covid albo grypę![]()
A sobota to jakiś inny dzień niż np wtorek dla organizmu? No wiadomo,że zależy od branży bo często w sobotę jest większy ruch np ,gdy się pracuje w gastro czy w handlu ale ogólnie przecież dla organizmu to jest obojętny dzień,Czyż nie?Dzwonili do mnie z placówki medycznej, mam zdolność do pracy w... sobotę
Będę miała robione ekg i pobieraną glukozę wiec przynajmniej zobaczę jak się ma sprawa od sierpnia![]()
Aż niemożliweDostałam bielą w oczy… tak jak myślałam tamten test wyszedł fałszywie dodatni.
Temperatura mi spadła czyli czekam na @
Co wam powiem mam ochotę jebnac tym wszystkim
No to teraz możesz pracować pełną gębąDzwonili do mnie z placówki medycznej, mam zdolność do pracy w... sobotę
Będę miała robione ekg i pobieraną glukozę wiec przynajmniej zobaczę jak się ma sprawa od sierpnia![]()
A sobota to jakiś inny dzień niż np wtorek dla organizmu? No wiadomo,że zależy od branży bo często w sobotę jest większy ruch np ,gdy się pracuje w gastro czy w handlu ale ogólnie przecież dla organizmu to jest obojętny dzień,Czyż nie?
Np mój mąż jakiś czas temu miał psychotesty do pracy (operuje czasami maszynami i jest kierowcą samochodu służbowego) i czasami się zastanawiam czy aby napewno wyszły prawidłowe bo normalny to on czasami nie jest![]()
Aaa , już czajęNie bardzo rozumiem o co Ci chodzi?
Po prostu jestem zdziwiona, że medycyna pracy pracuje w weekendy bo nigdy mi się nie zdarzyło robić takie badania w dni inne niż poniedzialek- piątek![]()
Ja też kminiłam grubo o co chodzi i czemu może pracować w soboty a w inne dni nieAaa , już czaję@Lady Strejser chyba zrozumiała tak jak ja że będą Ci sprawdzać zdolność do pracy w soboty
a Ty tam idziesz w sobotę
![]()