reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Ja miałam nie testować w listopadzie 🫣🥴
25dc , 21.11 był pik także dużo za wcześnie i mam teraz zagwostke - no nic. Kupię chyba jeszcze jakiś test w Rossmanie i będę sprawdzać dalej bo planowo jakoś 3.12 powinnam mieć okres.
Czemu ja to sobie robię 🙄😂
Ja póki co też nic nie widzę, ale swoją droga wiem jakie to kuszące robić 🙈trzymam kciuki za kolejne 🤞🏻

Cześć z kawusią w ręku 😁

@Kaalaa @Hermeneg dziękuję za słowa wsparcia 🥹😘
Przerabiam to sobie w głowie i mam plan na nowo czerpać radość z pracy ❤️ inaczej się wykończę więc motywacja jest 💪

@Lady Strejser ja nic nie widzę ale kurczaki to jest za wcześnie przecież!

@Paula. sz ooo matko.. przykro mi z powodu wypadku 😣 ja pitolę co on robił 🫢

Ja wiem, że tu jeszcze będzie testowanie ale już przebieram nóżkami na kreski grudniowe 😅😅

Ja miałam nie testować w listopadzie 🫣🥴
25dc , 21.11 był pik także dużo za wcześnie i mam teraz zagwostke - no nic. Kupię chyba jeszcze jakiś test w Rossmanie i będę sprawdzać dalej bo planowo jakoś 3.12 powinnam mieć okres.
Czemu ja to sobie robię 🙄😂
Też widzę, ze coś przebija. W poniedziałek z rana rób test. Będziemy czekać 🤞

Najważniejsze żeby sie goiło .
Pękła sprężyna przy wymianie w aucie .
😢😢 poniekąd wiem co czujesz, miesiąc przed ślubem zagotowało nam się auto na autostradzie jak jeszcze mieszkaliśmy w UK i mój mąż niefortunnie otworzył maskę (tak jak w innym samochodzie) a tam był wentylator 😵‍💫 ale udało się akurat przyszyć te urwana część. Ale gojenie było straszne pamiętam i modlenie się żeby to jakoś na ślub się wygoiło 😵‍💫 niech się sprawnie goi 🤞🏻

reklama
Do góry