reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Ja miałam nie testować w listopadzie 🫣🥴
25dc , 21.11 był pik także dużo za wcześnie i mam teraz zagwostke - no nic. Kupię chyba jeszcze jakiś test w Rossmanie i będę sprawdzać dalej bo planowo jakoś 3.12 powinnam mieć okres.
Czemu ja to sobie robię 🙄😂
A ja widze rozowa kreske!!!!! Jak na 8dpo, to jutro powinno byc juz konkretnie, o mamuniu!!! Koniecznie jutro do dosikania! ♥️
Najważniejsze żeby sie goiło .
Pękła sprężyna przy wymianie w aucie .
Tak, najwazniejsze, zeby wszystko poszlo dobrze bez komplikacji… ale nie wiem, czy po 2 tyg bym wracala juz.. w sensie niech pociagnie sobie l4 tak, zeby dobrze sie czuc, zwlaszcza, ze wnioskuje najsterylniejszych warunkow pracy nie ma :D

reklama
Krew z rana spuszczona, dzisiaj powinny byc wyniki, zobaczymy ile to moje tsh dzisiaj wynosi :D od razu wzielam glukoze i insuline jak i tak tam czekalam, szkoda, ze nie jesten po owu bo od razu prozka bym zbadala :D ale pierwszy raz od dawna nie bolalo pobranie :D

A ja widze rozowa kreske!!!!! Jak na 8dpo, to jutro powinno byc juz konkretnie, o mamuniu!!! Koniecznie jutro do dosikania! ♥️

Tak, najwazniejsze, zeby wszystko poszlo dobrze bez komplikacji… ale nie wiem, czy po 2 tyg bym wracala juz.. w sensie niech pociagnie sobie l4 tak, zeby dobrze sie czuc, zwlaszcza, ze wnioskuje najsterylniejszych warunkow pracy nie ma :D
No niema zastrzyk na tezec dostal 2 zastrzyk w styczniu.
Palec boli ,po zastrzyku boli

Ja miałam nie testować w listopadzie 🫣🥴
25dc , 21.11 był pik także dużo za wcześnie i mam teraz zagwostke - no nic. Kupię chyba jeszcze jakiś test w Rossmanie i będę sprawdzać dalej bo planowo jakoś 3.12 powinnam mieć okres.
Czemu ja to sobie robię 🙄😂
Ej wiecie co jak rozjaśniłam na max ekran i przybliżyłam to faktycznie cośik różowego przebija Oo nie wiem ile w tym mojej wyobraźni ale noo cos przebija 🤞👌❤️

reklama
Do góry