reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Ja lamette kiedyś też piłam dwa razy dziennie i po niej miałam 3 pęcherzyki z której udało mi się zajść w pojedynczą ciąże, i także piłam ją od 3dc teraz biorę clo i jakoś za bardzo na mnie nie działa bo mam tylko jeden pęcherzyk i to nie po tej stronie co trzeba więc jakoś ciężko pobudzić mój drugi jajnik do pracy...chyba poproszę lekarza żeby znów mi zmienił na lamette dwa razy dziennie. A lamette też piłam od 3dc więc podejrzewam że nic u ciebie straconego i wszystko będzie dobrze 😊
No jak się udalo to mnie przekonałaś 😉 ta dawka chyba wynikała z tego że to pierwszy cykl na tym leku i zeby zobaczyć jak na mnie działa. W piątek mam monitoring. To będzie 10 dc wiec zobaczymy czy się udało 😊 ja zaczynam od clostilbegytu to raz się tak udało ale teraz ciągle słabe endometrium i lekarz zadecydował o zmianie. Musze się uzbroić w cierpliwość 😉

reklama
Ja też brałam teraz lamette 2x1 tabletka od 3 dc przez 7 dni, w 11 dc owulacja 😁 ale z czego wynika ta różnica w dniach startu - nie mam pojęcia 🙈 wydaje mi się, że nie powinno Ci to zaszkodzić, tym bardziej, że mleko się już rozlało i tabletki wzięłaś 😁
Tak tak. Zostały mi 3 tabletki więc już tak dokończę. Tez nie wiem. Pamiętam jak zaczynałam clostilbegyt to też od 5 ale wszystko bardzo wolno się dzialo. Po pierwszym cyklu na clo lekarz zwiększył dawkę i od 3dc. Zobaczymy co z tego wyjdzie 😉

Cześć dziewczyny 😊 ja przy poniedziałku zauważyłam że wszystko pomieszalam. Wcześniej brałam clostybegyt 5 dni 2x dziennie po 1 tabletce od 3dc i dałabym sobie rękę uciąć, że Lamette też tak miałam brać i biorę od piątku. Dzisiaj patrzę na kartkę od lekarza a tam 1x dziennie od 5 dc. Nie wiem jak ja to zrobiłam ale już jestem załamana że nic z tego cyklu nie będzie. Na dodatek coś mnie bierze. Masakra
A ile mg letrozolu?

Pamietaj, ze wszystkie tu trzymamy kciuki za Ciebie, ja tam wcale sie nie dziwie, ze noc mialas srednia, w czlowieku to siedzi gleboko, ale bedzie dobrze :)

Dzięki za kciuki ❤️
No właśnie niby człowiek nie myśli, a podświadomość robi swoje 🙈
My już w trasie, a najlepsze, że jak nie mam kłopotu z wytrzymaniem bez jedzenia tak teraz mi burczy w brzuchu jak nie wiem co 😂

reklama
Do góry