reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Nie da sie ukryc to bardzo uczy cierpliwosci, ale choc uznaje sie za cierpliwa to dla mnie to tez dziwny czas..
Ja jestem bardzo niecierpliwa. Bardzo. Ja w całym życiu angażuje się we wszystko na 150%. Ja robię remont to do 4 w nocy będę pędzelkiem do eyelinera malować detale ścian jak muszę. Jak zachodzę w ciążę to robię wszystko co się da i poruszam niebo i ziemię. Wszystko co trzeba zawsze robię. I się angażuje a tu nic. Zero efektów. Nic.

reklama
Mocne mocne. Ja takie cykle mam bo nie mam owulacji i pęcherzyk nie pęka tylko rośnie do 5-6 cm. Tutaj pękł, bo niecały tydzień temu progesteron był 14. Ale ewidentnie on gwałtownie musiał chyba spadać.
Kurde… zrob cos dla siebie dzisiaj milego co? Ale najpierw lap przytulasa!
Ja jestem bardzo niecierpliwa. Bardzo. Ja w całym życiu angażuje się we wszystko na 150%. Ja robię remont to do 4 w nocy będę pędzelkiem do eyelinera malować detale ścian jak muszę. Jak zachodzę w ciążę to robię wszystko co się da i poruszam niebo i ziemię. Wszystko co trzeba zawsze robię. I się angażuje a tu nic. Zero efektów. Nic.
Calkowicie Cie rozumiem, bo ja tez zawsze angazuje sie na 200% i zawsze chce zeby to 200 potem bylo widac, ale nie na wszystko mamy calkowity wplyw, zawsze musimy pamietac, ze dajemy z siebie to 200%, nic sobie nie zarzuciny!

Mocne mocne. Ja takie cykle mam bo nie mam owulacji i pęcherzyk nie pęka tylko rośnie do 5-6 cm. Tutaj pękł, bo niecały tydzień temu progesteron był 14. Ale ewidentnie on gwałtownie musiał chyba spadać.
Zbadaj progesteron :( u mnie (moje wrażenie) na stymulacji skróciła mi się faza lutealna.. tule Cię dziś

Od środy biorę Lamettę. Ale raz dziennie. Bo jak znowu wezmę 2 tabletki to będą 3 pęcherzyki i będę się bala wziąć zastrzyk.

Tylko niestety już wiem że 11 dc kiedy powinnam pójść na monitoring mam wizytę u dentysty 🤦 a mój lekarz przyjmuje właśnie w czwartek.

Nie może być normalnie. Wszystko musi mi się chrzanić 😓😓

Od środy biorę Lamettę. Ale raz dziennie. Bo jak znowu wezmę 2 tabletki to będą 3 pęcherzyki i będę się bala wziąć zastrzyk.

Tylko niestety już wiem że 11 dc kiedy powinnam pójść na monitoring mam wizytę u dentysty 🤦 a mój lekarz przyjmuje właśnie w czwartek.

Nie może być normalnie. Wszystko musi mi się chrzanić 😓😓
Kurczę a nie da się dentysty przesunąć? Może byłoby łatwiej?

Ja miałam 3 pęcherzyki w 1 cyklu stymulowanym i jak widać zero ciąż haha ale nie namawiam wiem że to górna granica dla większości lekarzy

Dzień dobry. Powitała mnie po 5 minutach biel. Dzisiaj 11 dc wiec już jutro pojutrze pewnie i bielsze nie będzie. "Ostatnio" w 12dc miałam już mocne cienie więc nie mam złudzeń że jedna noc do jutra coś zmieni.

"Niby człowiek wiedzioł, a jednak chyba podświadomie się łudził...." :(
U mnie ta sama sytuacja, też 11 dc i też dziś biało więc już się raczej nic nie zmieni.

Cześć dziewczyny czy ta beta skreśla wszystko? :(
Progesteron mam 24
Screenshot_20251103_171324_Chrome.jpg

Kurczę a nie da się dentysty przesunąć? Może byłoby łatwiej?

Ja miałam 3 pęcherzyki w 1 cyklu stymulowanym i jak widać zero ciąż haha ale nie namawiam wiem że to górna granica dla większości lekarzy
Ja na tego dentystę czekam od 3 miesięcy. 😅 To jest cudem trafiony termin. Jakoś to ogarnę. Od lekarza do lekarza mam 80 km. Najwyżej prosto po wyrwaniu pojadę na monitoring 🤣

reklama
Cześć dziewczyny czy ta beta skreśla wszystko? :(
Progesteron mam 24
Zobacz załącznik 1726580
No słaby ten przyrost - 30 jednostek w 3 dni nie wróży dobrze.
Zbadaj ponownie betę(i progesteron) ,żeby sprawdzić czy spada - wtedy była to ciąża biochemiczna - jak rośnie ale nieprawidłowo - może to być ciąża ektopowa - czyli szpital Cię może czekać.

I tak odbiegając - tutaj (na tym wątku) udzielają się dziewczyny,które są zapisane na testowanie itd. i wleciałaś trochę z butami ale rozumiem,że szukasz porady. Ja miałam dwie ciąże ektopowe

Do góry