reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Spanikowałam bo dostałam wynik w nmol a ja pamiętałam inne wartości i musiałam przeliczać. Dobra już się uspokajam. Ja naprawdę jestem nienormalna.

Edit: w sumie dzisiaj chyba ktoś też dzielił się wynikami w nmol które trzeba przeliczyć, przespałam niektóre lekcje biologii

Ostatnia edycja:
Już spanikowałam na zapas (?) xd ja nie wiem niby wiedziałam jaki wynik jest ok ale chyba z nerwów się pogubiłam, idę się doktoryzować z wyników

Nie dość, że kobiety muszą mieć doktorat z prania, sprzątania, gotowania i ogólnego dbania o dom to jeszcze muszą się doktoryzować z medycyny. A jak chcesz powiedzieć chłopu co i jak to i tak powie że on się na tym nie zna i nie rozumie o czym mówisz 🤣

Nie dość, że kobiety muszą mieć doktorat z prania, sprzątania, gotowania i ogólnego dbania o dom to jeszcze muszą się doktoryzować z medycyny. A jak chcesz powiedzieć chłopu co i jak to i tak powie że on się na tym nie zna i nie rozumie o czym mówisz 🤣
Ty nawet nie wiesz jak bardzo się zgadzam, ja zaczęłam od wyjaśniania mężowi jak działają dni płodne i testy owulacyjne, z takiego poziomu jego wiedzy startowaliśmy 🤣 Mój się pyta dobrze? Źle? No to jak dobrze to dobrze 😆 prawdę mówiąc żadne z nas nie jest jakieś wybitne z zakresu medycyny i biologii, mamy inne talenty 😅😅😅

Spanikowałam bo dostałam wynik w nmol a ja pamiętałam inne wartości i musiałam przeliczać. Dobra już się uspokajam. Ja naprawdę jestem nienormalna.

Edit: w sumie dzisiaj chyba ktoś też dzielił się wynikami w nmol które trzeba przeliczyć, przespałam niektóre lekcje biologii

Nie, nie jesteś nienormalna. Każda z nas, a przynajmniej większość tak ma, że wszystko sprawdza, analizuje, szuka... Tak to już jest w naszym życiu staraczkowym 🤗

Nie, nie jesteś nienormalna. Każda z nas, a przynajmniej większość tak ma, że wszystko sprawdza, analizuje, szuka... Tak to już jest w naszym życiu staraczkowym 🤗
Jestem po prostu panikara ostatnio 🫣 jak się czujesz po dzisiejszej punkcji? Odeśpisz wczorajszą noc? Ja się dzisiaj planuję wyspać po tym jak dzisiaj musiałam wstać na badania i jak wstanę cześć już będzie po siłowni pewnie

Jestem po prostu panikara ostatnio 🫣 jak się czujesz po dzisiejszej punkcji? Odeśpisz wczorajszą noc? Ja się dzisiaj planuję wyspać po tym jak dzisiaj musiałam wstać na badania i jak wstanę cześć już będzie po siłowni pewnie

Ogólnie całkiem ok, brzuch mnie trochę ciągnie, czuję jakbym za chwilę okresu dostać miała, ale jest znośnie.
Ja myślę, że za chwilę padnę nawet nie wiedząc kiedy... Emocje, stres i ta ciężka noc za mną....
A no i drineczek którego właśnie dokańczam, myślę, że to wszystko razem to najlepsza tabletka na sen 🙈
Dobrze, że chociaż Ty możesz się wyspać, ja co prawda nie na siłownię, ale robotać muszę wstać rano 😭
Ale Ty pośpij do bólu i wyśpij się porządnie 😍

reklama
Ja 10.11 testuję, ale oczywiście nie wytrzymałam i dzisiaj zaczęłam maraton 😂 postaram się jednak powstrzymać i od jutra jednak do 10.11 nie robić testów.

Dzisiaj test felerny, w sensie zepsuty chyba, bo mi się kreska pojawiła ale w złym miejscu, na lewo od tej testowej 😂 a szkoda szkoda.

Załączniki

• IMG_5799.jpeg
    IMG_5799.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 31
Do góry