Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja też nie mogę się doczekać tylko choinkę będziemy dopiero ubierać gdzieś w okolicy Mikołajek jeszcze miesiąc poczekamyMamy z tamtego roku, ale dziś będzie zamontowana na choince w Naszym nowym domku więc już się nie mogę doczekać.
Hermeneg hm, zobaczę tą glinke ale obawiam się, że kolejny raz moje wygodnictwo zwycięży
w sensie używanie sprayu
małopolskapani przykro mi
![]()
Bardzo ładne mi też to osobiście się podoba ale niestety w domu mamy bardzo małe parapety i nie mam jak tego zrobić![]()
Właśnie też się zastanawiałam jaki trzeba mieć do tego parapet, chyba jak stół![]()
Dzień dobry wszystkimZrobiłam test, biel uderzyła mnie w twarz. Nie potrzebuje już kawy
Ehh choć czułam że tak będzie![]()
Dziendoberek z kawą w dłoni️ mnie dziś o 5 rano powitał
.. dobrze czułam ale jednak się łudziłam do końca
no cóż to wjeżdżamy w ten 7cs . Humor wisielczy, wiadomo
mam nadzieje ze dla was ten dzień okaże się lepszy
![]()
Ty lepiej powiedz o której kciuki trzymać za jakieś dobre wieści w klinice![]()
@Hermeneg o której wizyta?
A które to piętro? Ja mam wizyty na 3 więc lepiej wyjdę drzwiami bo jeszcze spadne na jakąś ciężarna;PO 14
Planuję zapytać czy są realne szanse na transfer jeszcze w tym roku. Jeśli usłyszę odpowiedź, że nie to chyba wyjdę z gabinetu oknem![]()
A które to piętro? Ja mam wizyty na 3 więc lepiej wyjdę drzwiami bo jeszcze spadne na jakąś ciężarna;P