reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Nooo kocham ich tusze. Ja tusze regularnie wywalam co 3 miesiące bo noszę soczewki i bardzo łatwo u mnie o podrażnienie oka. Ale niestety jak nie nakupię sobie eveline co często zapominam zrobić to muszę na obczyźnie maybelline się ratować a uważam że przepłacam :p jakość ta sama ale cena hoho
Dokladnie. Odkąd na szybko na wyjeździe go kupilam to stwierdziłam ze zawsze przeplacalam za tusze 😅

reklama
Ja Wam szczerze dziewczyny powiem ,że ja tylko używam tuszu do rzęs i cienia/pasty do brwi - nigdy nawet nie próbowałam konturować twarzy, podkłady,bronzery, róż, puder - dla mnie to czarna magia 🤷🏼‍♀️🫣😂 a profesjonalny makijaż miałam 3 razy w życiu zrobiony (chyba 3🤔).
Pracowałam w takich warunkach,że wszystko by ze mnie spłynęło 🤪
Ja jestem taka tapeciara ze szok, w latach świetności używałam podkładu revlon colorstay albo Estee Lauder double wear na codzień a jak skończył mi się utrwalacz dermacolu to używałam lakieru do wlosow

🤣🤣🤣

Ja jestem taka tapeciara ze szok, w latach świetności używałam podkładu revlon colorstay albo Estee Lauder double wear na codzień a jak skończył mi się utrwalacz dermacolu to używałam lakieru do wlosow

🤣🤣🤣
Hahahah, ja nie ukrywam w makijazu sie czuje normalna wersja siebie, bez makijażu czuje sie jak nie ja 😂

Hahahah, ja nie ukrywam w makijazu sie czuje normalna wersja siebie, bez makijażu czuje sie jak nie ja 😂
Ja chyba pierwszą toaletkę miałam w wieku 16 lat, zaczęło się od tych wielkich palet cieni typu 120, 180… podróbki morphe czy coś. No, a teraz, został z tego cień dawnych wspomnień. Nawet sobie ostatnio myślałam że jestem jak Pamela Anderson bo ona też przestała nosić makijaż. Tak sobie mówię.

Nooo kocham ich tusze. Ja tusze regularnie wywalam co 3 miesiące bo noszę soczewki i bardzo łatwo u mnie o podrażnienie oka. Ale niestety jak nie nakupię sobie eveline co często zapominam zrobić to muszę na obczyźnie maybelline się ratować a uważam że przepłacam :p jakość ta sama ale cena hoho
Taaak ostatnio używam tylko od Eveline, jadę już 3 opakowanie brązowego Variete 🤎

No to aż ciężko uwierzyć że felerna partia… może zrób innej firmy? Pinka ?
Oj możliwe. Tu juz na forum były takie pół kreski easyhome chyba w czerwcu @white_lotus takie miala, że z dwoch jakby zliczyla to jeden pozytyw by był. Moim zdaniem taka partia, ale ja tym ciążowym z easy home nie bardzo wierzę, choć z tej firmy owulacyjne sa git, ... i one to chyba czulosc mają 25 tak BTW.

O matko jak długo się Was nadrabia 😂
Muszę z pół godziny mieć by wszystko nadrobić 🤭

Facelle również mnie nie oszukiwały, pinki też nie.

Co do podkładów, mi przypasował L’Oreal infaillible z wit c, dobrze kryje i co najważniejsze mnie nie zapycha.

A na codzień to tusz i eyeliner 😬 nie chce mi się robić pełnego makijażu chociaż lubię ☺️
Miałam też doklejane rzęsy, ale w tym miesiącu stwierdziłam, że ściągam. Wyglądam hmmm ciekawie bez nich 🤣😂

reklama
O matko jak długo się Was nadrabia 😂
Muszę z pół godziny mieć by wszystko nadrobić 🤭

Facelle również mnie nie oszukiwały, pinki też nie.

Co do podkładów, mi przypasował L’Oreal infaillible z wit c, dobrze kryje i co najważniejsze mnie nie zapycha.

A na codzień to tusz i eyeliner 😬 nie chce mi się robić pełnego makijażu chociaż lubię ☺️
Miałam też doklejane rzęsy, ale w tym miesiącu stwierdziłam, że ściągam. Wyglądam hmmm ciekawie bez nich 🤣😂
Też długo go używałam i czasami tez do niego wracam (w sensie loreala infaillible)

Do góry