reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Tusz do rzęs tez mam jeden. Uważam, ze eveline robi najlepsze tusze na świecie 😂
Tak! Najlepsze, a jak sie doda do tego cene, to cudowne :D
Ja jestem taka tapeciara ze szok, w latach świetności używałam podkładu revlon colorstay albo Estee Lauder double wear na codzień a jak skończył mi się utrwalacz dermacolu to używałam lakieru do wlosow

🤣🤣🤣
O maaaamo, mocno! :D

Ja lubie sie pomalowac, ale wiem, ze popelniam sporo bledow, jednoczesnie nie lubie, zeby zajmowalo mi to wiecej niz 5 min :D ale chcialabym od kogos koedys dostac prezent - profesjonalny dzienny makijaz, zeby isc na szkolenie, ktos dobral mi kosmetyki, nauczyl mnie tego calego czary mary :D

reklama
Tak! Najlepsze, a jak sie doda do tego cene, to cudowne :D

O maaaamo, mocno! :D

Ja lubie sie pomalowac, ale wiem, ze popelniam sporo bledow, jednoczesnie nie lubie, zeby zajmowalo mi to wiecej niz 5 min :D ale chcialabym od kogos koedys dostac prezent - profesjonalny dzienny makijaz, zeby isc na szkolenie, ktos dobral mi kosmetyki, nauczyl mnie tego calego czary mary :D
Ja utknęłam makijażowo z jakimś miksem technik z lat 2008-2018, przestałam oglądać tutoriale, nie uczę się nowych rzeczy, nie chce mi się. Pewnie połowę też już robię niepoprawnie. Ja chodziłam czasem do maca maja lekcje makijażu na wybrane partie albo całość a za to co wydałaś na lekcje możesz potem kupić kosmetyki. Kiedyś to miało sens te babki nawet wiedziały co mówią. Ale to było lata temu…

Niestety nie mam 🤣 miałam z Too faced - pomarańcz. Mam paletę z maca sculpt and fix - dla mnie pomarańcz. Naszukałam się ale niestety nie pani w Macu powiedziała mi że przy mojej cerze to ona poleca kupować cienie i używać jako konturowania twarzy. Miałam z MAC juznie pamiętam jak czy omega czy co dwa razy ale one się tak szybko zużywają że uznałam że to drogi biznes. Miałam contour stick z fenty i był zimny ale ja jednak nie lubię stickow chociaż użyłam cały. Jak lubisz to polecam. No i internet mi teraz powiedział żeby spróbować paese w kamieniu, wzięłam cień annabelle, wzięłam ten co wklejałam chyba catrice i zamówiłam contour stick z sephory kolor 01 bo rzekomo najzimniejszy na świecie. Ale tak, nie lubię contour stickow. Natomiast bezkonkurencyjnie niby ten z sephory najzimniejszy. Tak mówi internet.
Tez nie lubię kremowych wynalazków. Nakupilam ostatnio kilka w ciemno bo internet mówił ze chłodne a to pomarańczowe, ze masakra. Na szczęście to byly w miarę budżetowe polecajki 😉

Ja Wam szczerze dziewczyny powiem ,że ja tylko używam tuszu do rzęs i cienia/pasty do brwi - nigdy nawet nie próbowałam konturować twarzy, podkłady,bronzery, róż, puder - dla mnie to czarna magia 🤷🏼‍♀️🫣😂 a profesjonalny makijaż miałam 3 razy w życiu zrobiony (chyba 3🤔).
Pracowałam w takich warunkach,że wszystko by ze mnie spłynęło 🤪
Ja używam bronzera bo lubię czuć się niby opalona. Trwa to już tyle lat, że bez czuje się chora 🤣

reklama
Do góry