reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Nie pali prawie 31 godzin 😅
Już go cholera bierze. Jeszcze jak przed chwilą usłyszał, że jednak mnie boli ta niekupiona odżywka to nie wiem czy zaraz nie pojedziemy do galerii ja po ta odżywkę a on po paczkę fajek 🤣🤣
To jedz bez niego, zdecydowanie :D ale wielbie brawa dla niego 👏👏
A z tym zostaniem sama na kreskach, nie dasz rady, predzej zobaczysz ten test niz sama zostaniesz :D 😎

reklama
@Hermeneg przykro mi że się to tak ciągnie :( rozumiem Cię. Pamiętam jak pojechałam do kliniki i lekarz na dwa miesiące dał mi tabletki anty żeby wyciszyc jajniki przed stymulacją. Choć poczułam, że coś się w końcu poważnego dzieje i jestem w dobrych rękach, to płakałam jak bóbr cały dzień bo to była dla mnie wieczność. Przy 3 latach nie zachodzenia, te 2 miechy to był pikuś a dla mnie koniec świata. Dziś też mam wrażenie że stoję w miejscu i popadam w paranoje . Ale pomysl sobie, że masz 5 szans. To bardzo dużo.

Ja przepraszam że nie rozmawiam z Wami i pierdolach ale mam zjazd emocjonalny. Nawet jak teraz o tym piszę. Ja się okropnie boje ze moje ostatnie 5 minut już minęło. I że już jestem po czasie :( że moje amh spadło do zera..... Boje się aż robić wyniku. Ogólnie jestem w strasznym stanie. Zastanawiam się nad jakimś urlopem od psychiatry bo mi się w pracy nie chce pracować, mam wrażenie że jestem beznadziejnym pracownikiem w tym momencie bo nie mam siły funkcjonować. Chodze i płacze. Masakra jest.
Boże bardzo cię przytulam :( ja nie mam opcji na zwolnienie od psychiatry ale gdybym była w Polsce to bym brała od razu. Bierz naprawdę bierz. Ja w pracy jestem nie do życia. Widzicie same ile ja tu pisze. Weź i odpocznij.
Jak dla mnie to nic nie idzie do przodu. Kwalifikację dostaliśmy w marcu, pierwszy transfer był w czerwcu a my nadal jesteśmy w czarnej d... I ciągle na coś czekamy.
To jest nasza pierwsza i ostatnia procedura. Mamy jeszcze pięć Mrozaczków do wykorzystania w obecnej, jak się nie uda uzyskać ciąży to się poddajemy.
Co za ch... rok 🙄
☹️ tak mi przykro… ale widzisz macie pięć zamrożonych to jest ogromny postęp, to jest super! Nie mam słów żeby cię pocieszyć, bo wiem, że się nie da ale wiem że najważniejsze kroki macie za soba już tyle zrobiliście. Sama kwalifikacja, zamrożenie to już jest dużo.

Jeszcze bylam w Rossmannie drugi raz i znowu nie wzięłam odżywki 😅 chyba zamówię przez internet, wzrok męża działa.ma mnie zniechecajaco. Tak się nie da kupować 🤣
Ja jestem durna przyszły te zakupy z notino a mój super Podkład z YSL jest… matujący… nie mogę matującego… więc muszę zwrócić… super zakupy :|

Dziewczyny nadrabiam po całym dniu, ale się od was nauczę o kosmetykach:) notatki nawet zrobiłam i będę sobie życzyć na święta :)

Kurcze przykro mi że tyle z was ma trudny czas, rozumiem i mocno ściskam. To ciągle czekanie jest w staraniach najgorsze i najtrudniejsze. I bardzo polecam skorzystanie z L4 lub pomocy psychologa. Byłam tam, bardzo pomogło - akurat nie przy staraniach ale znając siebie pewnie też mi się przyda psycholog jak starania będą trwac. Teraz pierwszy miesiąc więc was dopiero poznaje, ale patrzac że ostatnio starania trwały ponad 2 lata to się nastawiam na długo czas tutaj w grupie. Ale mam już 38 lat więc dużo czasu już nie mam na starania.

Ps. Naprawdę jak się was czyta to jesteście super grupa wsparcia dla siebie

reklama
Do góry