reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Hahaha... Przepraszam ale widzę tą rozmowę -kochanie, a może wpadka? -Nie skarbie, może później. ;P hihihi .. ale tak serio, to marzę zapomnieć o wszystkim i np. 30-40dc powiedzieć: oh jej, chyba mi się spóźnia miesiączka... Pójść do apteki kupić test, zrobić i zobaczyć 2 granatowe kreski, bez żadnego wymyślania pod światło, bez tańców nad świeżo wschodzącym słońcem, gdzie należy uchwycić pierwszy promień, odbity od kopytka jednorożca. A później podjechać do gina żeby wyznaczył termin i pokazał bijace serduszko. Tak, z takim spokojem, i pewnością że to przecież musi pójść gładko, przecież to takie oczywiste.
Mam to samo. Jak mi się marzy takie coś jak mają niektórzy. Po prostu pewnego dnia spóźnia się miesiączka i idą po test i on wychodzi pozytywny. To cudowanie, tańcowanie no ja dzisiaj to nazwałam psychozą ciążową u mnie, obracanie zdjęcia robienie negatywu, srelemorele. Ja cię rozumiem całą sobą. I tak sobie pluje w brodę że byłam odpowiedzialna i że ciężko pracowałam, Boże mogłam sobie odpuścić to wszystko i iść na żywioł. Po co. Po co ja to sobie zrobiłam.

reklama
No wlasnie mialam pisac, ze masz pamiec jak slon :) Pamietalas, ze w czerwcu to bylo. Wtedy falszywki. Pozytywny byl w lipcu. Wkroczylam wczoraj w 18 tydzien :)
No to rosnijcie dalej zdrowo 🥰
Dużo osob mi to mówi, ze mam bardzo dobra pamięć, w pracy to wiele numerów wewnętrznych z głowy wybieram. Pamiętam co sie działo w jakimś tam roku u nas w biurze.
Przydatna umiejętność, nie powiem.
Nawet z niej skorzystałam idąc kilka lat temu do jeden z dziesięciu 🫣 spełnić swoje marzenie i poznać pana Tadeusza Sznuka.

Dziewczyny ja wiem jak pozytywnie myśleć, ja wiem, co powinnam czuć ale... Tak cholernie czuję, że tym razem to mój optymizm można sobie w Dudy włożyć. Wszędzie dzieci, ciężarne kobiety.... Ostatnie kilka lat to był koszmar, prywatnie i zawodowo... Eh,. Rozwod, wyprowadzka z dzieckiem, praca, choroba, długi po byłym, wyjście na prostą... Nowy związek, wiele duchów przeszłości .. i gdy w końcu zaufałam, chciałam normalnie żyć, założyć rodzinę... Okazuje się, że to czego się wszyscy boją, mityczna wpadka, jest moim marzeniem. Ze coś, przed czym ludzie uciekają i się zabezpieczają jest moim prezentem pod choinkę.
Ale to nie jest tak, ze powinnas czuc cos innego! Czujesz co czujesz i to jest jedyna prawda! Czucia nie zmienisz! Ale ja wiem, sporo przeszlas, sporo nie powinnas nigdy przejsc i zycie generalnie jest spierdzielone… dlatego na codzien trzeba zakladac rozowe okulary i chociaz tak postrzegac swiat! Co nie zmienia sytuacji, ze to cholernie niesprawiedliwe..

Najlepsza będzie mokrą,ślizga ściera.

Kupiłam auto lagunę 3 generacji
Mąż sprawdzał

Nawet z mężem sie pokłóciłam
On mechanik -sprawdzal auto .
i co i *****,głowica pęknięta
Trzeba kupić głowice
Ale darłam się że co ja kasą sra...

Powiedział co za ród
I co
Foch

Dużo osob mi to mówi, ze mam bardzo dobra pamięć, w pracy to wiele numerów wewnętrznych z głowy wybieram. Pamiętam co sie działo w jakimś tam roku u nas w biurze.
Nawet z niej skorzystałam idąc kilka lat temu do jeden z dziesięciu 🫣 spełnić swoje marzenie i poznać pana Tadeusza Sznuka.
O kurde! No powiem Ci nie przebije :D
Ale z drugiej strony maz musi miec z Toba genialnie, tak dokladnie jak Ty pewnie nikt nie wypomni nic 😂 co do godziny 😂

Najlepsza będzie mokrą,ślizga ściera.

Kupiłam auto lagunę 3 generacji
Mąż sprawdzał

Nawet z mężem sie pokłóciłam
On mechanik -sprawdzal auto .
i co i *****,głowica pęknięta
Trzeba kupić głowice
Ale darłam się że co ja kasą sra...

Powiedział co za ród
I co
Foch
Pamietaj, ze to tylko rzecz materialna, wydanie kasy nadprogramowe boli, ale to tylko pieniadze…

reklama

To na bank Cię oglądałam 🙊 Kocham teleturnieje 😜
Kiedyś kiedyś miałam taką pamięć, że potrafiłam powiedzieć, że coś się wydarzyło w czwartek albo w niedzielę nawet po kilku latach, a teraz jestem tak stara, że się zastanawiam co było rano 🤣🤣

Do góry