reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Przybijam piąteczkę z tymi lekarzami za granicą…. Już nie wspominając o doproszeniu się o porządne badanie krwi lub moczu. Można zapomnieć.
Nie mam na to nawet komentarza, ja prosiłam na wiosnę o krzywą cukrową i insulinową, zbadali mi tylko glukozę na czczo i powiedzieli ze jest super i że jak się robię senna po posiłku to mam sobie wyjść na balkon…

reklama
To jak już się wygadałam to powiem wam zabawny efekt uboczny jeżdżenia do lekarza do Polski. Otóż ovitrelle powinno być przechowywane w lodówce, ale w klinice pielęgniarka podpowiedziała mi że na krótki transport mogę na lotnisku kupić coś małego z lodówki do picia czy puszkę zimna żeby włożyć do torby termicznej i to będzie dodatkowo chłodzić. No, tylko że, okazało się że małpki lubelskiej są najchłodniejsze bo są w szkle i najlepiej chłodzą 🤣🤣🤣 i tym sposobem mam w domu wystawkę małpek, bo jestem po trzech zastrzykach ovitrelle (z czego tylko dwa cykle stymulowane), więc trochę tych „wkładów chłodzących” kupiłam. Uznałam że będę zagranicznym znajomym dawać w prezencie do czegoś, ale dziwnie to wygląda jakbym miała minibarek 😅😅

Nie mam na to nawet komentarza, ja prosiłam na wiosnę o krzywą cukrową i insulinową, zbadali mi tylko glukozę na czczo i powiedzieli ze jest super i że jak się robię senna po posiłku to mam sobie wyjść na balkon…
Mnie to nie dziwi bo sama mam z takimi lekarzami do czynienia…

u mnie nikt nie był po cukierki 🙁 tyle kupiłam ani jednej osoby
My w tym roku przystroiliśmy dom i było dużo dzieciaków - 1,5 kg cukierków poszło 😂 W zeszłym roku były ze trzy grupki 😉
A sny naprawdę potrafią być dobijające zwłaszcza te realistyczne. Sni ci się coś pięknego a potem budzisz się i kołdra jest sto razy cięższa bo przygniata cię to że to wszystko sen i nieprawda.
Oj to prawda. Też nie raz obudziłam się z myślą jaka szkoda, że to był tylko sen 😔

-----
Do mnie dzisiaj przyszedł okres, także poproszę testowanie na 29 listopada 😉

Łączę się w bóli, nie śpię od pomiaru temperatury czyli od 5:55 🤣
Właśnie sączę drugą kawusię, eh eliksir szczęścia 🥹

Ja dzisiaj sobie trochę popłakałam rano. Śniło mi się że byłam w ciąży a boję się że nigdy nie będę. Nigdy nie byłam i boję się że nie będę. Ale wstaje teraz z łóżka, zrobię makijaż co ostatnio się nie zdarza, zakręcę loka i jedziemy na miasto. Cel - kupić szminkę i konturowke Charlotte tilbury w sephorze, może jakieś ładne ręczniki w H&M Home. I zjem sobie sernik. Teraz wszystkie wyjazdy do miasta to tylko wyjazdy do kliniki i na badania, czas to odczarować i spędzić miło czas inaczej niż na badaniach. Udanej soboty ☀️
Rozumiem Twoj ból. Pamiętam każdy dzień tego bólu 🥺 wszystkie a napewno większość Cię rozumiemy.

No i mam 🥰🥰🥰

Załączniki

• IMG_2630.jpeg
    IMG_2630.jpeg
    586 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry