reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

U nas chorowania na maksa
Pierwszy syn

Trochę sie boje bo 5 lat temu miałam covid i zle zniosłam a za 6 dni testowanie

Załączniki

• 17621593483613519279048657767380.jpg
    17621593483613519279048657767380.jpg
    798,9 KB · Wyświetleń: 67
reklama
U nas chorowania na maksa
Pierwszy syn

Trochę sie boje bo 5 lat temu miałam covid i zle zniosłam a za 6 dni testowanie
O rety 😱 a jaki jest plan działania,gdy test na covid jest pozytywny? Do pediatry w maseczkach i antybiotyki? Kroplówki? Do szpitala od razu? Ja totalnie się nie znam na tym 🫣

Wydawało mi się, że nie stresuję, ale chyba jednak tylko mi się wydawało 🫣
Strasznie niespokojnie spałam, budziłam się chyba z 10 razy, mój mówi, że nawet coś gadałam przez sen i że właśnie widział, że się tak gwałtownie wybudzam, nie wiem co się porobiło 🙄
Przebudziłam się przed 6 i znów zasnęłam no i obudziłam się o 7:30 więc będę bez jedzenia cały dzień bo miałam zjeść max do 7 🤦🤦
Niby człowiek wie jak to wygląda, ale no jakoś chyba jednak bardziej przeżywam niż ten 1 raz 😬
Pamietaj, ze wszystkie tu trzymamy kciuki za Ciebie, ja tam wcale sie nie dziwie, ze noc mialas srednia, w czlowieku to siedzi gleboko, ale bedzie dobrze :)

Hejka, ja bym prosiła o zapisanie na testowanie na 7/11, choć pewnie nie wytrzymam i będzie szybciej.
Dzisiaj byłam zbadać proga i miałam ciekawą sytuację w punkcie pobrań, bo ta igła, którą się wbija została wypchnięta przez moje ciśnienie (?) i zaczęło tryskać, więc trzeba było pobrać krew z drugiej ręki i jestem dzisiaj cała pokłuta 🤪.
Swietnie, nowy strach odblokowany 😂

Co do silowni, kiedys chodzilam 2 razy w tygodniu, raz na basen, a 2 dni cwiczylam w domu lub dlugi spacer bardzo szybkim tempem, bardzo to lubilam i caly czas mam w glowie, ze jak sie czlowiek przyzwyczai to tak sie chce, ze faktycznie wstac na 6 to nie problem :D ja znow jezdzilam na 6 na basen :D
Obecny problem mam taki, ze mi sie po prostu nie chce 😂

Hej hej hej w poniedziałek
Kto potrzebuje wiadra kawy to służę
Ja właśnie biorę swoje zwłoki z łóżka
Idę się ogarnąć i umalować Aby sama siebie nie straszyć
Oczywiście taka forma może świadczyć tylko o okresie
Przyszedł na czas
Spokojnego dnia Wam życzę i trzymam kciuki za wszystkie badania i wyniki 👊

reklama
O rety 😱 a jaki jest plan działania,gdy test na covid jest pozytywny? Do pediatry w maseczkach i antybiotyki? Kroplówki? Do szpitala od razu? Ja totalnie się nie znam na tym 🫣
Ja nie jestem az taka panikara .
Ferweks .
Ma zapchany nos boli głowa i kiepsko sie czuje .ja sie wymazałam i czysto .jeszcze mąż i syn młodszy

Do góry