reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Jezusiu w końcu w domu 🙄
Maka nie było, poszłam na kebaba jak czekałam na tym SORze 🤪 więcej zachodu bo oczywiście zjadłam mniej niż pół małego, ale chyba bym padła z głodu w tym szpitalu, cały dzień o jednej kanapce.
A teraz będę pić drinka i się relaksować po tych wszystkich stresach 🫣 Już po punkcji więc jednego można 🤫
A mój gapa ma 3 złamane żebra i taki to finał dnia 🤷🤷

O widzisz to dobrze że na ciebie te leki dobrze działają bo na mnie tak średnio tym razem działają,jestem już 3 cykle na stymulacji i nie miałam ani razu więcej niż jeden pęcherzyk i ciągle na prawym jajniku a mi zależy żeby lewy ruszył i zaczął pracować a tu dupa nic z tego 🥺 długo już jesteś na stymulacji?
Ruszy 😉 moze potrzebuje czasu 😊🤞 4 cykle ale w ostatnim pojawiła się torbiel i nic z tego nie było. Mam nadzieję, że już jej nie ma. Teraz 5 podejście 😊

Jezusiu w końcu w domu 🙄
Maka nie było, poszłam na kebaba jak czekałam na tym SORze 🤪 więcej zachodu bo oczywiście zjadłam mniej niż pół małego, ale chyba bym padła z głodu w tym szpitalu, cały dzień o jednej kanapce.
A teraz będę pić drinka i się relaksować po tych wszystkich stresach 🫣 Już po punkcji więc jednego można 🤫
O matko ale miałaś dzień... Mogłabyś z 3 osoby obdzielić wrażeniami. Mam nadzieję że będzie miała trochę spokojnego wieczoru.

Jezusiu w końcu w domu 🙄
Rany 😔😟 i on tak z tymi zebrami chodził. Ale dynamiczny dzień masakra. Napij się drineczka a potem herbatki

reklama
Do góry