reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Wchodzę na forum i wita mnie takie piękne ciacho :)
Jestem do tyłu, czy ktoś może streścić co się tutaj działo ? :D Obawiam się, że nie nadrobię :)

reklama
U mnie 31 DC ,okresu ani widu ani słuchu chociaż od 2 dni mnie tak "kręci"... Uwielbiam te późne owulacje 🫣 tak miałam obliczone ,że przed wizytą u gina byłabym świeżo po okresie a tu zonk. No mi to nie przeszkadza przy badaniu ale nie wiem jak ten gin na to patrzy bo pewnie będę miała jeszcze jakieś krwawienie jak okresu jeszcze nie dostałam a w poniedziałek będzie wizyta 😐 w ciąży nie jestem napewno także zostało czekać 🤪

Edit: wywołałam wilka z lasu 😂 zaczął się okres także teraz czekam na wizytę

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, u mnie w pracy awaria ekspresu ..jak żyć. Jeszcze wczoraj się pokłóciłam z partnerem o obowiązki domowe.. dobrze że jeszcze trochę do owulacji ale jakaś chodzę nerwowa ostatnio.

Hej dziewczyny,ja dzisiaj jestem taka nie wyspana że głowa mała,nie dałam rady spać ciężko było zasnąć a i się budziłam co chwilę o 4.30 wstałam do pracy i ledwo żyje 🙈 mogłabym spać na stojąco, nie wiem jak ja przeżyje cały dzień w pracy🫣 @Hermeneg ciacho wygląda bardzo smakowicie 😱 ty to zawsze umiesz smaka narobić😉

Jestem po prostu panikara ostatnio 🫣 jak się czujesz po dzisiejszej punkcji? Odeśpisz wczorajszą noc? Ja się dzisiaj planuję wyspać po tym jak dzisiaj musiałam wstać na badania i jak wstanę cześć już będzie po siłowni pewnie
Eeeee nie, dzis nie ma porannej siłki, będzie jutro i w czwartek. Dzis pracuje do 17, więc tylko spacerek zaliczę lekki 😊 a co do proga to wynik bardzo dobry. Masz dodatkowo podawany, czy to naturalny wynik twojej fazy lutealnej?

Dzień dobry. Ja już po kawie jak tylko otworzyłam oczy w domku. Ale chyba potrzeba kolejnej. Wyszło słońce..biurko przy oknie. I tak sobie patrzę na te matki chodzące z wózkami 😓

Dzień dobry. Ja już po kawie jak tylko otworzyłam oczy w domku. Ale chyba potrzeba kolejnej. Wyszło słońce..biurko przy oknie. I tak sobie patrzę na te matki chodzące z wózkami 😓
Ja się kawy chętnie napiję bo jeszcze nie piłam:) U mnie też dziś słoneczko, bo ostatnie dwa dni cały czas padało. I tak nostalgicznie się zrobiło.

Hej wszystkim!
Ja dzisiaj nie mogłam wstać z łóżka.
Ale przyznam się Wam, że nakręcona moim wynikiem proga, obudziłam się w nocy i sikałam na patyka, aczkolwiek biel poraziła. Nie nakręcam się, może coś się jeszcze zmieni 🤞🏻 no a jak nie, no to kolejny cykl jest mój 🤣.

reklama
To sloneczko dzisiaj jest obiecujace, wkurza mnie tylko to, ze wroce z pracy, zanim ogarne obiad to zrobi sie ciemno :/

Do góry