Kaalaa
Fanka BB :)
Moj byl kiedys, teraz wole nowojorskie, ale konsystencja po prostu mi bardziej odpowiadaNie jest to mój ulubiony ale poproszę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Moj byl kiedys, teraz wole nowojorskie, ale konsystencja po prostu mi bardziej odpowiadaNie jest to mój ulubiony ale poproszę![]()
Sernik najlepsze ciasto świata w każdej postaciDla takiego ciasta i ja moge miec zły dzien![]()
Moj byl kiedys, teraz wole nowojorskie, ale konsystencja po prostu mi bardziej odpowiada![]()
Najmniej lubie na zimnoOj tak, nowojorski
Chociaż jakbym miała teraz zjeść dowolny to najchętniej bym zjadła sernik mango na zimno![]()
U mnie na pewno nie, poza tym za późno, owu o ile w ogóle była to max 14dc@Lady Strejser @ewika2021 na implantacyjne to nie moze wygladac?
Też znikam na kilka dni po nieudanym teście zazwyczaj. Rozumiem Cie bardzo dobrze i to naturalna reakcja. Najważniejsze, ze wróciłaśJa w pierwszej części cyklu za każdym razem mowie sobie ze sie do Was nie odezwę bo mi przykro ze sie nie udałopod koniec nadrabiam tysiąc stron co u Was słychać, a następnie sie przełamuję i tu piszę
![]()
O to widzę, że my w podobnej sytuacji. Który masz dc? Ja co prawda gorączki nie mam, ale infekcja poszła mi na uszy i czuję się jakbym była pod wodą.Hejsernik fuj ale w niedzielę zrobiłam bułeczki cynamonowe. O matko jakie to dobre. Ja postanowiłam zrezygnować z monitoringu. Tak mnie rozlozylo ze leżę z gorączką na l4. Maz stwierdził, że może do weekendu się wykuruje i spróbujemy bez presji
akurat odkąd mam stymulacje to bardzo silnie odczuwam owulację, miałam wcześniej monitoringi więc spróbuję posłuchać ciała
![]()
Ogromnie trzymam kciuki żeby to już nie był ovi. Czekamy zatem co kolejne dni przyniosą.Aż się cofnęłam do twoich wiadomościu Ciebie 65 u mnie 56, oby te dwie cyfry przyciągnęły do nas szczęście. Ja też nakręcona wynikiem zrobiłam test i teraz jestem wściekła na siebie bo mam największą zagwozdkę życia. Minęło 10 dni od wzięcia zastrzyku ovitrelle. 8 dni od zastrzyku, w niedzielę, zrobiłam test ciążowy o standardowej czułości 25, oczywiście biały. Dzisiaj, 10 dni po zastrzyku, zrobiłam test ciążowy o czułości 10 i wyszedł jakiś cień - pierwszy raz w życiu widzę chujocień. Ale jak dyskutuję z chatem gpt to 50:50 - mogą być pozostałości ovitrelle może być ciąża. Więc nie wiem czemu to sobie zrobiłam.
7dc. U mnie zatoki tak zawalone, że szok. Męża trochę w gardle drapie. Moze do piątku w miarę przejdzie to będziemy działaćO to widzę, że my w podobnej sytuacji. Który masz dc? Ja co prawda gorączki nie mam, ale infekcja poszła mi na uszy i czuję się jakbym była pod wodą.A z mężem to o wiele gorzej niż ze mną.