małopolskapani
Początkująca w BB
Powtarzałam test rano, jeszcze bledszy, beta 180, zaczynam okres... Biochemiczna. Czułam@małopolskapani byłaś na becie? Powtarzałaś test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Powtarzałam test rano, jeszcze bledszy, beta 180, zaczynam okres... Biochemiczna. Czułam@małopolskapani byłaś na becie? Powtarzałaś test?
Przykro miPowtarzałam test rano, jeszcze bledszy, beta 180, zaczynam okres... Biochemiczna. Czułam![]()
Mamy z tamtego roku, ale dziś będzie zamontowana na choince w Naszym nowym domku więc już się nie mogę doczekać.A ja wam się pochwalę że dziś po pracy zajechałam do Pepco i kupiłam kolejkę z ciuchcią taką którą się czepia do choinki i naokoło choinki wtedy jeździ ciuchcianiby nic a tyle radości mi to sprawiło chyba naprawdę już się robie stara
![]()
Ale to był pierwszy test jaki robiłaś? Ta kreska z wczoraj absolutnie nie wyglądała na betę 180.Powtarzałam test rano, jeszcze bledszy, beta 180, zaczynam okres... Biochemiczna. Czułam![]()
Moje koty LUBIĄ TO.Ooo, ale czad!!
Aż się dziwię, że mój mąż jeszcze sobie nie kupił
Mnie bardzo się podobają takie miniaturowe wioski świąteczne co ludzie sobie robią np na parapecie
O, coś takiego
Zobacz załącznik 1726718
Z kierowcami też są historie, bo odwozy też trzeba robić, no ale wiesz jak jestTo też stres bo większe pieniądze i stres związany z tym że terminale i armatorzy odwalają ale odpadają kierowcy przynajmniej chociaż no wiem niestety że masakra ciężka branża…