reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Mamy z tamtego roku, ale dziś będzie zamontowana na choince w Naszym nowym domku więc już się nie mogę doczekać. 🥰

🌿Hermeneg hm, zobaczę tą glinke ale obawiam się, że kolejny raz moje wygodnictwo zwycięży 🤪 w sensie używanie sprayu

🌿małopolskapani przykro mi 😥
Ja też nie mogę się doczekać tylko choinkę będziemy dopiero ubierać gdzieś w okolicy Mikołajek jeszcze miesiąc poczekamy 🙈

Hej Piękne!
U mnie dalej nic, niby kręci w brzuchu a okresu jeszcze brak - zaczyna mnie to solidnie irytować 🙄 mój mąż się pytał czy jak będę miała później miesiączkę to co z wizytą u ginekologa - musiałam mu tłumaczyć,że to tak naprawdę nie przeszkadza w badaniu tylko brudzi i nie można cytologii z szyjki pobrać 🫣 coś czuję,że jak już przyjdzie okres to na pełnej 🐔 za to moje marudzenie 😂

@Cerva robiłaś owulaki czy w tym cyklu odpuszczasz?
@Hermeneg o której wizyta?

Robię, właśnie uświadomiłaś mi, że zapomniałam wziąć jednego do pracy. 🫣 ale mój organizm znów robi mnie w konia, bo śluz ładny był jeden dzień, teraz znów raczej niepłodny więc owulka pewnie będzie tak standardowo jak zawsze. No ale zrobię już dalej, żeby mieć pogląd co tam się dzieje na kolejny cykl. A u Ciebie jak? Udało się podziałać? 😊

🌿Zestresowana przytulam za biel.

🌿Jane Doe nie puszczam kciuków.

🌿Lady Strejser ech, najgorzej tak czekać. 😡

Ja nie wiem czy jeszcze jakaś jelitówka mnie nie łapie. W nocy obudziły mnie skurcze brzucha takie konkretne i potem na 🚽. Ale wzięłam leki i jakoś jest w miarę. Trochę mnie mdli tylko. Jeszcze dziś w pracy cały dzień.

Bardzo ładne mi też to osobiście się podoba ale niestety w domu mamy bardzo małe parapety i nie mam jak tego zrobić 😅

Właśnie też się zastanawiałam jaki trzeba mieć do tego parapet, chyba jak stół 😅

Haha, w sumie u nas na parapecie to by naprawdę mogła być miniaturka z tego co wstawiłam 🤣

Dzień dobry wszystkim 🌞 Zrobiłam test, biel uderzyła mnie w twarz. Nie potrzebuje już kawy
Ehh choć czułam że tak będzie 🤷‍♀️

Dziendoberek z kawą w dłoni ☕️ mnie dziś o 5 rano powitał 🩸.. dobrze czułam ale jednak się łudziłam do końca 😓 no cóż to wjeżdżamy w ten 7cs . Humor wisielczy, wiadomo 😖😓 mam nadzieje ze dla was ten dzień okaże się lepszy ❤️

Przykro mi Dziewczyny, ściskam 🫂

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry