reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
@Jane Doe czyli dzisiejsze sa 11dpo tak? Czy od zastrzyku liczysz? Jak to jest z pekaniem po zastrzyku 24-36h?
Zastrzyk sobota 25.11 o 18, to dzisiaj jest 11 dni po zastrzyku. Czyli jeśli chodzi o owulację to jakieś 9-10 dpo.

Czytałam dużo że pękają 24-40 po, średnio 36h po czyli owulacja była w niedziele wieczorem/poniedziałek rano. Ja sobie wmawiałam chyba i pisałam na forum że nad ranem w poniedziałek czułam rwanie i miałam wrażenie że to ból owulacyjny bo nigdy ich nie czuje ale że miałam drożność to mam wrażenie że wszystko odczuwam… także tak nie ma co jeszcze skreślać cyklu bo jeszcze wcześnie, można tylko mi przyłożyć że wpadłam na genialny pomysł robienia testu 10 dni po zastrzyku :p

Zastrzyk sobota 25.11 o 18, to dzisiaj jest 11 dni po zastrzyku. Czyli jeśli chodzi o owulację to jakieś 9-10 dpo.

Czytałam dużo że pękają 24-40 po, średnio 36h po czyli owulacja była w niedziele wieczorem/poniedziałek rano. Ja sobie wmawiałam chyba i pisałam na forum że nad ranem w poniedziałek czułam rwanie i miałam wrażenie że to ból owulacyjny bo nigdy ich nie czuje ale że miałam drożność to mam wrażenie że wszystko odczuwam… także tak nie ma co jeszcze skreślać cyklu bo jeszcze wcześnie, można tylko mi przyłożyć że wpadłam na genialny pomysł robienia testu 10 dni po zastrzyku :p

A więc ja Ci przykładam 👊👊
Ja też mam przeczucie, że będzie dobrze i nadal ściskam kciuki 🤞

reklama
Jeszcze byłam w Rossmannie i kupiłam sobie tylko ten szampon wygładzający i wahałam się nad odżywką. Mąż mówi "jak masz brać to bierz od razu bo nie będę tu zaraz wracał" mówię, że nie, po co mi kolejna odżywka. Wsiedliśmy do samochodu i mówię "eh a mogłam jednak wziąć" 😅
Będziemy wracali z kliniki to wstąpimy drugi raz 🤣

Do góry