reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

@Paula. sz Ty to kurde umiesz trzymac w napieciu, nie dosc, ze nie od rana to jeszcze zero potwierdzenia na innym, a tu emocje sie budza! 😂 dawaj inna marke dzisiaj, ale nie chce mi sie wierzyc, ze dwa sa felerne, zwlaszcza, ze to nie jest cien ciezki do zdefiniowania tylko prawilna kreska! A Tobie chyba to wczesnie moga wyjsc w sensie jak na 9dpo

reklama
Tego zrobiłam teraz i to samo

Załączniki

• 20251105_130351.jpg
    20251105_130351.jpg
    833 KB · Wyświetleń: 80
A skad by sie wziela ta polowa? W sensie wartosci moga byc jeszcze niskie, stad nie pelne wybarwienie, ale no mialabym dylemat.. lec po facelle, ale wez 2, jedna na rano, bo nie wiadomo jak wyjdzie wieczorem, w sensie z rozcienczonego moczu

Mam ale 25 czułość.
Pojde do rosmanna po faccele.
Do połowy sie wybawria i dalej nic .
Moim zdaniem są zepsute .
Nie bede sikać 2 godziny i zrobię ale wątpię że cos wyjdzie
A facelle ciążowe nie oszukują czasami? Tak coś kojarzę jeszcze z poprzednich starań

Ja oprócz pinków polecam jeszcze testy z action ☺️

reklama
🤯🫣 grubo omg, wszystko z nim w porządku?

Mój mąż też ma koszmary dwa dni z rzędu, wczoraj mu się śniło że mia pod skórą robaki a ja się bała je wyjąć i nie przyniosłam mu ani pesety ani noża i machał rękoma się rzucał po łóżku. Może go jakaś faza księżyca

Wszystko przez to, że oglądaliśmy w salonie seriale i stwierdziliśmy, że śpimy na kanapie bo nie chciało nam się przenosić do sypialni. A na kanapie on śpi trochę niżej niż ja dlatego poszło w żebra, w sypialni to co najwyżej może w jaja by dostał 🤣🤣
No, ale na resztę nocy sama się wyniosłam do tej sypialni .
Chyba w porządku, ale zły był jak osa i ciężka atmosfera była rano 🙊

Do góry