reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

A facelle ciążowe nie oszukują czasami? Tak coś kojarzę jeszcze z poprzednich starań

Ja oprócz pinków polecam jeszcze testy z action ☺️
W poprzednim cyklu miałam zastrzyk wiec wychodziły raz słabiej raz mocniej .teraz bez zastrzyku.

Dlatego zakładam że są felerne

reklama
W poprzednim cyklu miałam zastrzyk wiec wychodziły raz słabiej raz mocniej .teraz bez zastrzyku.

Dlatego zakładam że są felerne

Ale w sensie że teraz w rossmannie chcesz kupić facelle. To kojarzę pare dziewczyn, które ten facelle też oszukał, a kreska naprawdę była widoczna. 😠
Ja bym brała pinka 10 ☺️ kciuki

Ps. Co do porannego moczu to mi w ciąży wychodziły ciemniejsze kreski popołudniu i wieczorem niż rano :o

Ale w sensie że teraz w rossmannie chcesz kupić facelle. To kojarzę pare dziewczyn, które ten facelle też oszukał, a kreska naprawdę była widoczna. 😠
Ja bym brała pinka 10 ☺️ kciuki

Ps. Co do porannego moczu to mi w ciąży wychodziły ciemniejsze kreski popołudniu i wieczorem niż rano :o
Mnie pewnie easyhome oszukały teraz
Faccele lubię mnie nie oszukują

Mnie chyba nigdy żaden test nie oszukal, a robie głównie pinki i facelle bo sa łatwo dostępne. Chociaz ja na Twoim miejscu wzięłabym wszystkie rodzaje testów i sprawdziła na każdym 😅
Tak samo u mnie. Ja oszukuje sama siebie co najwyżej oszukuje, albo wręcz sama siebie robię w 🍆, ale testy mnie nigdy nie oszukały

Dziękuję za polecenie Estee Lauder kiedyś namiętnie używałam double wear na codzień

Dziewczyny a może macie do polecenia bronzer 😉 taki nie pomarańczowy 😊
Niestety nie mam 🤣 miałam z Too faced - pomarańcz. Mam paletę z maca sculpt and fix - dla mnie pomarańcz. Naszukałam się ale niestety nie pani w Macu powiedziała mi że przy mojej cerze to ona poleca kupować cienie i używać jako konturowania twarzy. Miałam z MAC juznie pamiętam jak czy omega czy co dwa razy ale one się tak szybko zużywają że uznałam że to drogi biznes. Miałam contour stick z fenty i był zimny ale ja jednak nie lubię stickow chociaż użyłam cały. Jak lubisz to polecam. No i internet mi teraz powiedział żeby spróbować paese w kamieniu, wzięłam cień annabelle, wzięłam ten co wklejałam chyba catrice i zamówiłam contour stick z sephory kolor 01 bo rzekomo najzimniejszy na świecie. Ale tak, nie lubię contour stickow. Natomiast bezkonkurencyjnie niby ten z sephory najzimniejszy. Tak mówi internet.

reklama
Do góry