ratatuj
Fanka BB :)
Rzadziej bys z psem wychodziłaMysle, ze wszystkie powinnysmy miec takiego bana![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Rzadziej bys z psem wychodziłaMysle, ze wszystkie powinnysmy miec takiego bana![]()
Dziękuję za pamięć
Tak byloOj możliwe. Tu juz na forum były takie pół kreski easyhome chyba w czerwcu @white_lotus takie miala, że z dwoch jakby zliczyla to jeden pozytyw by był. Moim zdaniem taka partia, ale ja tym ciążowym z easy home nie bardzo wierzę, choć z tej firmy owulacyjne sa git, ... i one to chyba czulosc mają 25 tak BTW.
TakA ten facelle był o czułości 10 mIU?
Taaak ostatnio używam tylko od Eveline, jadę już 3 opakowanie brązowego Variete![]()
Oczywiście że mam.A masz na rano, zeby zrobic inny plus ten easy home?
Ja nie ukrywam ze wszystkie kolory mi dobrze wchodziły ale w tej chwili maltretuje rozowyJa swojego czasu miałam chyba ze 12 tuszy, mogę nie mieć pudru, podkładu, ale nawet wychodząc na 10 minut z domu z psem musiałam mieć pomalowane rzęsy
Variete to mój top 1 tylko taki w złotym opakowaniu zwłaszcza w połączeniu z podkładem pod tusz też variete![]()
O teraz mnie zainteresowałaś tym podkładem.Ja swojego czasu miałam chyba ze 12 tuszy, mogę nie mieć pudru, podkładu, ale nawet wychodząc na 10 minut z domu z psem musiałam mieć pomalowane rzęsy
Variete to mój top 1 tylko taki w złotym opakowaniu zwłaszcza w połączeniu z podkładem pod tusz też variete![]()
O teraz mnie zainteresowałaś tym podkładem.![]()
Jeszcze co do makijażu, dziś trochę zaspałam i jak wyjeżdżam z osiedla to stoję w korku. Zdążyłam nałożyć tylko BB i zanim wyjechałam z korka to prawie cały makijaż miałam zrobiony, oprócz wytuszowania rzęs![]()