reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
@poziomkowa00 gdzie jesteś? Ostatnio pisałaś w październiku...
@Pierwsze 🥰 też cichutko...
Dziękuję za pamięć 🥹 ja nie zapisuje się w tym miesiącu na testowanie.nie ma to sensu.nie mam już siły nawet mieć nadzieję.ciężki czas mam w pracy i czuję się tym wszystkim przytłoczona.i te dwa ostatnie miesiące tego roku działamy na zasadzie "jak będzie to będzie".skupiam się na życiu a nie na czekaniu,bo strasznie wszystko ucieka mi przed oczami żyjąc od owulacji do testowania.zaglądam czasem zerknąć na główną stronę komu się udało i trzymam za Was kciuki 😘❤️

Oj możliwe. Tu juz na forum były takie pół kreski easyhome chyba w czerwcu @white_lotus takie miala, że z dwoch jakby zliczyla to jeden pozytyw by był. Moim zdaniem taka partia, ale ja tym ciążowym z easy home nie bardzo wierzę, choć z tej firmy owulacyjne sa git, ... i one to chyba czulosc mają 25 tak BTW.
Tak bylo 😀

Załączniki

• IMG_6684.jpeg
    IMG_6684.jpeg
    525,8 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_6685.jpeg
    IMG_6685.jpeg
    343,5 KB · Wyświetleń: 58
Taaak ostatnio używam tylko od Eveline, jadę już 3 opakowanie brązowego Variete 🤎

Ja swojego czasu miałam chyba ze 12 tuszy, mogę nie mieć pudru, podkładu, ale nawet wychodząc na 10 minut z domu z psem musiałam mieć pomalowane rzęsy 🤣🤣
Variete to mój top 1 tylko taki w złotym opakowaniu zwłaszcza w połączeniu z podkładem pod tusz też variete 😁

Ja swojego czasu miałam chyba ze 12 tuszy, mogę nie mieć pudru, podkładu, ale nawet wychodząc na 10 minut z domu z psem musiałam mieć pomalowane rzęsy 🤣🤣
Variete to mój top 1 tylko taki w złotym opakowaniu zwłaszcza w połączeniu z podkładem pod tusz też variete 😁
Ja nie ukrywam ze wszystkie kolory mi dobrze wchodziły ale w tej chwili maltretuje rozowy 😅

O teraz mnie zainteresowałaś tym podkładem. 😁

Jeszcze co do makijażu, dziś trochę zaspałam i jak wyjeżdżam z osiedla to stoję w korku. Zdążyłam nałożyć tylko BB i zanim wyjechałam z korka to prawie cały makijaż miałam zrobiony, oprócz wytuszowania rzęs 🤣

reklama
O teraz mnie zainteresowałaś tym podkładem. 😁

Jeszcze co do makijażu, dziś trochę zaspałam i jak wyjeżdżam z osiedla to stoję w korku. Zdążyłam nałożyć tylko BB i zanim wyjechałam z korka to prawie cały makijaż miałam zrobiony, oprócz wytuszowania rzęs 🤣

Ja lubię nałożyć bazę pod tusz, mam krótkie cienkie i w ogóle kijowe rzęsy, a z bazą pod tuszem zawsze są lepsze niż bez bazy. Kiedyś mi koleżanka poleciła jakąś randomową bazę kosztowała chyba z 10 czy 12 zł ale no jakie cuda robiła. Gdyby nie to, że była biała to mogłabym już tuszu nie nakładać tak miałam wydłużone rzęsy 🤣 ale niestety nie mogę jej już bardzo długo trafić, ani w Hebe ani w Rossmanie 😢
Dlatego moim odkryciem jest właśnie ta variete i też jest super choć nie tak jak tamta 😁

Do góry