reklama
Kaalaa
Fanka BB :)
Mialaby bonusowe przejscia bez wspomagania testowegoRzadziej bys z psem wychodziła![]()
Kundelek, z bardzo przykra historia, ale ja udalo nam sie uratowac z fundacjiNigdy nie spytałam - @Kaalaa jakiego masz pieska?
No!Oczywiście że mam.
Jutro zrobię
Hermeneg
Tak jak myślałam, nie ma szans na transfer w tym roku. Niby człowiek wiedzioł a jednak się łudził
Kaalaa
No dobra, a jakie plany? Antybiotyk jest? Jak to bedzie wygladalo? Ponowne badanie potem czy po skonczeniu mozna dzialac?Tak jak myślałam, nie ma szans na transfer w tym roku. Niby człowiek wiedzioł a jednak się łudził![]()
Cerva
Ja ogólnie na swoje nie mogę narzekać ale jak może być lepiej to warto spróbować. Zamówię przy najbliższej okazji.Ja lubię nałożyć bazę pod tusz, mam krótkie cienkie i w ogóle kijowe rzęsy, a z bazą pod tuszem zawsze są lepsze niż bez bazy. Kiedyś mi koleżanka poleciła jakąś randomową bazę kosztowała chyba z 10 czy 12 zł ale no jakie cuda robiła. Gdyby nie to, że była biała to mogłabym już tuszu nie nakładać tak miałam wydłużone rzęsyale niestety nie mogę jej już bardzo długo trafić, ani w Hebe ani w Rossmanie
Dlatego moim odkryciem jest właśnie ta variete i też jest super choć nie tak jak tamta![]()
Właśnie kiedyś miałam taką jakąś firmy krzak ale później nigdzie tego nie widziałam
Cerva
Ale mam dzisiaj dobry dzien, dawno juz chyba nie mialam tak sprzyjajacego dnia, oby sie nie spierdzielilo, ale chyba maz na tym skorzysta wieczorem![]()
Czyżby owu w natarciu?
Tak jak myślałam, nie ma szans na transfer w tym roku. Niby człowiek wiedzioł a jednak się łudził![]()
Ech, przykro mi.
Dorka66
Mialaby bonusowe przejscia bez wspomagania testowego![]()
Kundelek, z bardzo przykra historia, ale ja udalo nam sie uratowac z fundacjiale trafilo nam sie, to pies w stylu - pierwszy, grzeczny, po ktorych chcesz miec nastepne
No!tylko wez no sikaj z rana, zebym mogla rano juz sie cieszyc co?
nie trzymaj tego do poludnia
![]()
Ale cudownie z pieskiem, że uratowaliście i jeszcze taki grzeczny
Mój to jest gorzej jak dziecko, tylko się ruszę biegnie za mną, z toalety nie pamiętam kiedy korzystałam bez niego.
Jak widzi, że wyciągam bieliznę z komody to od razu biegnie do łazienki i się ogląda czy ja na pewno idę się myć i siedzi nade mną. Wystarczy, że zniknę na 5 minut mu z oczu to potem radość taka jakby mnie miesiąc nie widział, no niesamowity jest
Dorka66
o nieTak jak myślałam, nie ma szans na transfer w tym roku. Niby człowiek wiedzioł a jednak się łudził![]()
Ale co dalej w takim razie? Ile antybiotyku?
reklama
Hermeneg
No dobra, a jakie plany? Antybiotyk jest? Jak to bedzie wygladalo? Ponowne badanie potem czy po skonczeniu mozna dzialac?
Ogólnie zapalenie jest najprawdopodobniej dość małe więc dostałam antybiotyk, kontroli nie będzie.
Mam dzwonić w połowie grudnia i umówić wizytę przed Świętami i na niej omówimy plan działania, może zaczniemy stymulację przed transferem. Na dzień dzisiejszy nie znam niestety szczegółów.