reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Rzadziej bys z psem wychodziła 😢
Mialaby bonusowe przejscia bez wspomagania testowego :D
Nigdy nie spytałam - @Kaalaa jakiego masz pieska?
Kundelek, z bardzo przykra historia, ale ja udalo nam sie uratowac z fundacji :) ale trafilo nam sie, to pies w stylu - pierwszy, grzeczny, po ktorych chcesz miec nastepne 😂
Oczywiście że mam.
Jutro zrobię
No! :D tylko wez no sikaj z rana, zebym mogla rano juz sie cieszyc co? :D nie trzymaj tego do poludnia :D

Ja lubię nałożyć bazę pod tusz, mam krótkie cienkie i w ogóle kijowe rzęsy, a z bazą pod tuszem zawsze są lepsze niż bez bazy. Kiedyś mi koleżanka poleciła jakąś randomową bazę kosztowała chyba z 10 czy 12 zł ale no jakie cuda robiła. Gdyby nie to, że była biała to mogłabym już tuszu nie nakładać tak miałam wydłużone rzęsy 🤣 ale niestety nie mogę jej już bardzo długo trafić, ani w Hebe ani w Rossmanie 😢
Dlatego moim odkryciem jest właśnie ta variete i też jest super choć nie tak jak tamta 😁
Ja ogólnie na swoje nie mogę narzekać ale jak może być lepiej to warto spróbować. Zamówię przy najbliższej okazji. 😁
Właśnie kiedyś miałam taką jakąś firmy krzak ale później nigdzie tego nie widziałam

Ale mam dzisiaj dobry dzien, dawno juz chyba nie mialam tak sprzyjajacego dnia, oby sie nie spierdzielilo, ale chyba maz na tym skorzysta wieczorem 😈

Czyżby owu w natarciu? 😜

Tak jak myślałam, nie ma szans na transfer w tym roku. Niby człowiek wiedzioł a jednak się łudził 🥲

Ech, przykro mi. 😪 niech Wam los wynagrodzi to czekanie

Mialaby bonusowe przejscia bez wspomagania testowego :D

Kundelek, z bardzo przykra historia, ale ja udalo nam sie uratowac z fundacji :) ale trafilo nam sie, to pies w stylu - pierwszy, grzeczny, po ktorych chcesz miec nastepne 😂

No! :D tylko wez no sikaj z rana, zebym mogla rano juz sie cieszyc co? :D nie trzymaj tego do poludnia :D

Ale cudownie z pieskiem, że uratowaliście i jeszcze taki grzeczny 😍
Mój to jest gorzej jak dziecko, tylko się ruszę biegnie za mną, z toalety nie pamiętam kiedy korzystałam bez niego.
Jak widzi, że wyciągam bieliznę z komody to od razu biegnie do łazienki i się ogląda czy ja na pewno idę się myć i siedzi nade mną. Wystarczy, że zniknę na 5 minut mu z oczu to potem radość taka jakby mnie miesiąc nie widział, no niesamowity jest 🥰

reklama
No dobra, a jakie plany? Antybiotyk jest? Jak to bedzie wygladalo? Ponowne badanie potem czy po skonczeniu mozna dzialac?

Ogólnie zapalenie jest najprawdopodobniej dość małe więc dostałam antybiotyk, kontroli nie będzie.
Mam dzwonić w połowie grudnia i umówić wizytę przed Świętami i na niej omówimy plan działania, może zaczniemy stymulację przed transferem. Na dzień dzisiejszy nie znam niestety szczegółów.

Do góry