reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Czyli co, trzymac laczka w pogotowiu, czy jednak pojdzie w dobrym kierunku? :D zreszta prosze Cie, ja chce dac serduszko przy Twoim tescie, nic mnie to nie obchodzi, ale musi tak byc :D czy tego chcesz czy nie :D

No i chyba nigdy sie nie nauczymy, ze do rossmana wchodzi sie bez kompana :D

Dzięki Dziewczyny 🥹🫶🏻

@KiedyPytam jak mogę coś doradzić to ja bym jednak zbadała to amh. Lepiej wiedzieć na czym się stoi a z wynikiem już zawsze będzie można ustalić jakiś plan działania z lekarzem 🫂
No wiadomo że lepiej. Ale narazie mi to nic nie da. Zrobię jadąc do kliniki w grudniu. Przy następnym okresie zrobię Lh, AMh, FSH i cała resztę wyników. Ogólnie planuje się umówić na połowę grudnia.

Czyli co, trzymac laczka w pogotowiu, czy jednak pojdzie w dobrym kierunku? :D zreszta prosze Cie, ja chce dac serduszko przy Twoim tescie, nic mnie to nie obchodzi, ale musi tak byc :D czy tego chcesz czy nie :D

No i chyba nigdy sie nie nauczymy, ze do rossmana wchodzi sie bez kompana :D

A ja bym go Wam chciała tu wstawić ale jak tak dalej pójdzie to możecie nie doczekać i sama tu zostanę na kreskach 🤣

Tak, bez kompana najlepiej. Przynajmniej mnie nikt nie pogania 😅

reklama
Kiedyś to były czasy - teraz nie ma czasów 🙈 sory tak mi przyszlo tylko do głowy jak zobaczyłam Twój wpis🙈 ja też teraz nie mam ochoty żeby o siebie zadbać żeby się pomalować ładnie się ubrać,nawet do pracy już się nie maluję,nie dbam za bardzo o to jak wyglądam,wiem że to nie dobrze ale jakoś nie mogę się zmobilizować. O dysonie też myślałam żeby sobie kupić ale jak nie mam na nic ochoty to boję sie że kupię i będzie tylko się kurzył
Nooo haha nie ma czasów i Kononowicz miał rację w moim przypadku - nie będzie niczego, no i nie ma niczego 😆 nie ma dzieci nie ma siły ani ochoty jest dres i kok

Do góry