reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Moja córka (4 latka) cos zaczyna mówić o rodzeństwie. I dzisiaj ogląda gazetkę z Lidla, widzi jakiegoś bobasa i mówi, że chciałaby w domu by był taki dzidziuś.
A ja mówię... Że to tak się nie da kupić dzidziusia. A ona "no to napiszmy do Mikołaja, może nam przyniesie". 🙈🥹

To w sumie urocze 🥹 niestety nie jest to tak proste, eh 🥲

O kurcze. Przykro mi 🥹
Wierzę, że los Ci wynagrodzi to czekanie

Oby tak było 🥹🫶🏻

Moja córka (4 latka) cos zaczyna mówić o rodzeństwie. I dzisiaj ogląda gazetkę z Lidla, widzi jakiegoś bobasa i mówi, że chciałaby w domu by był taki dzidziuś.
A ja mówię... Że to tak się nie da kupić dzidziusia. A ona "no to napiszmy do Mikołaja, może nam przyniesie". 🙈🥹

Słodka 🥹 a może te słowa będą prorocze 🥹

Słodka 🥹 a może te słowa będą prorocze 🥹

Dobry! @Hermeneg stooo lat, stooo lat! Wszystkiego najlepszego, spelnienia wszystkich marzen, a zwlaszcza tego jednego! Obym tuz po nowym roku serduszkowala u Ciebie ten test ♥️

Dziewczęta wstajemy, kawki pijemy, a co niektóre ćwiczą już zeby mieć energię na kolejny dzień 💪
1000144560.jpg

Jestem tak niewyspana! Budzilam sie 700 razy! Snilo mi sie, ze zmierzylam temperature, odlozylam termometr i poszlam dalej spac co oznacza spoznienie sie do pracy, patrze na godzine - 3 🙄

reklama
Aaa no i oczywiście ogromnie dużo miłości do naszej sweet sixteen @Hermeneg. Kochana nasza, tego głównego marzenia życzą Ci tu wszyscy. Ja jeszcze życzę Ci żebyś była szczęśliwa, tak po prostu.

Do góry