reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Mi laczek by się przydał taki porządny lub mokra ściera
Wszystko widze negatywnie
Laczks chetnie podsune! Kurcze no wez no sie usmiechnij! Niech sie te endorfiny chwile poprodukuja co?
Jestem w szoku ile nas wytrawnych tutaj jest 😅 dookoła mnie wszyscy tylko słodkie pija 😆
Dookola mnie tez! Zwykle sama jestem z wyborem wytrawnego :D

Kiedyś, kiedyś piłam słodkie, z czasem przechodziłam na półwytrawne aż w końcu wytrawne.
Poszłam raz na degustację wina, był to błąd bo zasmakowałam takich dobrych win (cenowo wiadomo 🫣🤯) i od tego czasu jest mnie ciężko zadowolić z winem 😳

I dzień dobry!

Kawusia podana już trochę w świątecznym klimacie ❣️

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 23
Kiedyś, kiedyś piłam słodkie, z czasem przechodziłam na półwytrawne aż w końcu wytrawne.
Poszłam raz na degustację wina, był to błąd bo zasmakowałam takich dobrych win (cenowo wiadomo 🫣🤯) i od tego czasu jest mnie ciężko zadowolić z winem 😳
Czyli lepiej na degustację sie nie wybierać 😂
Ja dzisiaj wyjątkowo wstałam po 4, zrobiłam sobie dokładną tapetę nawet, nie na szybkości jak zwykle, wypiłam nawet kawe, a zazwyczaj robie to dopiero w pracy 😅 zwykle kazde 5min snu to dla mnie zbawienie.
Jutro testuje chociaz bedzie to 5 dni przed miesiaczka. Mam jeden test to dzisiaj wizyta w rossmanie 😎

reklama
Do góry