reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
To ja mam takie szczęście w nieszczęściu, że jestem już stara i w moim otoczeniu mało kto zachodzi w ciążę. 😅 Ale jeszcze przy poprzednim dziecku też tak miałam, że co chwila jakaś koleżanka i też odczuwałam zazdrość.
U mnie dziś chyba piczor?
Jak jeszcze raz ktoś tu napisze, że jest stary to oszaleję. 😂
Starość to stan umysłu, a nie pesel. 🥹

Ja trzeci dzień na lamettcie. Oczywiście pokładam nadzieję że lametta że ovitrel w lodówce i że progesteron.... Znów zaczynam się nakręcać że się może uda.

Kciuki za stymulację 🤞🏻🍀
Ja mam ochotę do stycznia zapaść w sen zimowy niczym niedźwiedź. I tak niczego nie przyśpieszę 😅🤣
Może zrobię sobie w grudniu przerwę od forum tylko nie wiem czy wytrzymam bo pewnie bym za Wami tęskniła 🥹❤️

Kciuki za stymulację 🤞🏻🍀
Ja mam ochotę do stycznia zapaść w sen zimowy niczym niedźwiedź. I tak niczego nie przyśpieszę 😅🤣
Może zrobię sobie w grudniu przerwę od forum tylko nie wiem czy wytrzymam bo pewnie bym za Wami tęskniła 🥹❤️
Nie ma przerw, skąd potem będziesz wiedziała co się działo. 😁 I my co u Ciebie.

reklama
Do góry