Marwis26
Fanka BB :)
Hohoho Pani Kochana, za dużo by pisaćA jakie wytrawne wino jest Waszym ulubionym? Może pora na zmianę smaków![]()
Z ogólnodostępnych wypiszę moje trzy takie dobre i w miarę cenowo (Lidl, Biedra, Auchan) to Alma Andina, New Land, Cono Sur Bicicleta.
kurna gdyby nie forum to człowiek by umarł przez tych lekarzy….Hej nie pamiętam kto mnie zmotywował żebym jednak wczoraj pojechała na progesteron bo dostałam plamienia ale mam wyniki. I dziękuję że mnie zmotywowałaś bo bym kolejne miesiące marnowała…
7-8 dzień po owulacji 17.6 ng/ml (56nmol/l)
10-11 dzień po owulacji 3.0 ng/ml (9.6nmol/l)
Ok 10 dnia norma 6+ng/ml (15+nmol/l) powinna być tak no generalnie spada mi na łeb na szyję stad te wszystkie plamienia i to ze nie dociągnę nawet do 12 dni dpo żeby zrobić test bo już od 10 się zaczyna plamienie które przeradza się w okres. Wychodzi mi bardzo szybki spadek progesteronu który ma odzwierciedlenie w tym jak reaguje organizm. Mam za krotką fazę lutealna też. Poryczałam się bo zmarnowałam te ostatnie miesiące, i cykl po drożności, bo lekarz to olewał i mówił że jest w porządku i sama bym to olała gdyby tu wczoraj ktoś mi o tym nie napisał. Spięłam się wyszłam z pracy i poleciałam do laboratorium. Ciekawe ile miesięcy jeszcze bym nie wiedziała o tym.
Dobrze, że pojechałaś i to zrobiłaś. Teraz masz przynajmniej jaśniejszą sytuację.