reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Lekarz mi dzisiaj też dał jakis suplement żeby przy kolejnych próbach zastosować - z ulotki wyrób medyczny zwiększający szanse przy naturalnych staraniach., globulki do brania przy owulacji wzmacniające plemniki. Ciekawa jestem czy ktoś z was o tym słyszał.
Mi pomogły ( bynajmniej tak myślę) zajść w ciążę w cyklu z końcówki czerwca w tym roku.
W grudniu 23r przeszłam przez cp i od marca 24r wznowiliśmy starania - nie szło aż nie użyłam globulek.
Wiadomo,że to nie jest magiczny środek na poczęcie ale nam napewno pomógł bo przy pierwszym cyklu z globulkami się udało. Niestety ciąża była ektopowa (znowu) i straciłam jajowód na początku sierpnia.
Globulki są trochę drogie ale uważam ,że warto spróbować bo krzywdy nie zrobią:)

Załączniki

• 1000012200.png
    1000012200.png
    167,5 KB · Wyświetleń: 6
reklama
Mi pomogły ( bynajmniej tak myślę) zajść w ciążę w cyklu z końcówki czerwca w tym roku.
W grudniu 23r przeszłam przez cp i od marca 24r wznowiliśmy starania - nie szło aż nie użyłam globulek.
Wiadomo,że to nie jest magiczny środek na poczęcie ale nam napewno pomógł bo przy pierwszym cyklu z globulkami się udało. Niestety ciąża była ektopowa (znowu) i straciłam jajowód na początku sierpnia.
Globulki są trochę drogie ale uważam ,że warto spróbować bo krzywdy nie zrobią:)
Dzięki, to spróbujemy :) zawsze to jakiś procent szansy więcej :)

Tak, ja miałam biochema takiego, że nawet ciężko mi go liczyć, bo beta osiągnęła zawrotne 8. A to było w grudniu 2022 chyba. Więc no 3 lata minęły od tego, po drodze ani jednej ciąży. Dlatego nawet jak ta ciąża się nie utrzyma, to cieszę się, że mój organizm jest w ogóle zdolny do implantowania, bo już myślałam, że nie.
Mocno trzymam kciuki,że Twoje marzenie właśnie się spełnia ❤️

Przepraszam, że wchodzę nie na swój wątek, na którym nikt mnie zna, ale czytam kreski od wielu miesięcy i bardzo wam wszystkim kibicuję, i wiele nicków kojarzę.
Chcę tylko powiedzieć, że wczoraj naszło mnie sprawdzić, co u @LadyCaro , wiem że jestem dla ciebie anonimową użytkowniczką i nie chcę zabrzmieć jak jakas stalkerka, w każdym razie zorientowałam się że odeszłaś z forum. A dzis wchodzę nadgonić posty na kreskach i co widzę? Cudowne wieści, poczułam że to przedziwny zbieg okoliczności, wczoraj o o tobie myślałam a tu taki come back! Czytam teraz co się działo u ciebie, wzruszyłam się 🥹 będę trzymać za ciebie kciuki, musi byc z ciebie mega fajna babka skoro obce laski z forum cię "szpiegują" 😅

Znikam, nie bijcie za ten najazd ale poczułam że muszę, bo się uduszę 😁 a kreski to jeden z dwóch czytanych przeze mnie wątków.

@LadyCaro cześć 😊 wpadaj tutaj nas podnosić na duchu 😁 całkowicie nudnej ciąży życzę ❤️

Witaj w naszym gronie 😊 Położna piękny zawód, a pracujesz na porodówce, neonatologii czy gdzie 😊 ?
Porodówka i swój gabinet w tym poradnia laktacyjna 🙂

Dobry wieczór laski:)
Ja rozpoczynam dni płodne a ze mam bana to stwierdziłam że będę zazerać surowe sushi i z tej okazji otworzę szampana 😀
A co coś mi się należy od życia skoro nie bąbelek teraz to inne atrakcje muszą być 😀😀
I ta cudowna myśl ze długi weekend przed nami :)
Ooo zjadłabym sushi 🫢 dogadzaj sobie, a co 😁

Czesc kochane, widzę, że dziś morale podbudowane i bardzo dobrze! Dziękujemy @LadyCaro ! Potrzebujemy dobrej Nowiny, i wiary, że gdzieś jest nadzieja!!!! Zwłaszcza, że ten miesiąc jest trudny dla wszystkich... Brak serduszek, pogoda smutna. Oj .. mam nadzieję, że to się odmieni, mam nadzieję że Lady caro nam to odczaruje!
A tak bardzo od siebie, dziś załatwiłam po klinikach wszytskie wyniki, badania i jutro jadę do kliniki na nowy ,,pomysł na nas" jestem w absolutnie sprzecznych emocjach, proszę myślcie i nas jutro ciepło. Mam nadzieję, że dowiem się, że ciężko/trudno/ słabo ale jest szansa, że nam wystarczy to co nasze i jakoś nas powiela;)

Przepraszam, że i ja tu wbiję z jednym postem😅 @LadyCaro moje najszczersze gratulacje 😍 kiedyś byłyśmy razem na staraczkach, z tym że ja dość krótko a później zniknęłam z forum jak zaszłam w ciążę. Mimo to czasem myślałam o dziewczynach z forum i o Tobie w szczególności i jak w tym roku zobaczyłam, że na innym forum się pożegnałaś, miałam ogromne nadzieje, że los się w końcu do Ciebie uśmiechnie i jednak wrócisz z dobrymi wiadomościami🥹 oby już wszystko było dobrze, jak to mówią, nudnej i spokojnej ciąży ❤️

reklama
Do góry