Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja niestety mocno się przejechałam na tych testach, na każdym była właśnie taka linia parowania. Kiedyś dla sprawdzenia zrobiłam sobie ten test jakoś po miesiączce zobaczyc, czy kreske widać, i była właśnie taka widoczna ..Jestem dziś 8dpo , przepisałam się z testowania dziś na wtorek, bo przecież dziś to bez sensu. I co ? Dziś rano myślę: sprzyjająca aura , chce mi się siku o 6 a nie o 4 rano , mam 10 testów easy home dołączonych do owulaków, zrobię jeden. Wyszedł tak :
Zobacz załącznik 1727123Wydaje mi się ,że coś tam przebija ale wydaje mi się że jest szara ta linia, a jak wiemy easy home chyba często dają takie linie parowania , więc narazie w spokoju poczekam na rozwój sytuacji. Czy wy też coś tu widzicie ? Bo moja głowa czasem podpowiada różne rzeczy, których nie ma![]()
Właśnie pamiętam, że dziewczyny pisały o fałszywych cieniach na easy home - dlatego nie ufam tym testom. Zobaczymy wieczorem / jutro rano , nie chce się nastawiać. Mam jutro plan jechać do rossmanna po farbę do włosów bo ostatnio narobiłyście mi ochotę na farbowanie a ja mam tyle siwych , że muszę to jakoś ukryć. Ostatnio u fryzjera siedziałam 5 h a nie mam teraz czasu, żeby tyle siedzieć więc spróbuję poeksperymentować samaJa niestety mocno się przejechałam na tych testach, na każdym była właśnie taka linia parowania. Kiedyś dla sprawdzenia zrobiłam sobie ten test jakoś po miesiączce zobaczyc, czy kreske widać, i była właśnie taka widoczna ..
Ja tak postanawiam co rok i co rok na ostatni momentJa zawsze zostawiałam kupno prezentów na ostatnią chwilę, a tym razem postanowiłam, że zacznę szybciej i już mam prezenty dla niektórych osób![]()
U mnie już przyjęło się, że tylko dzieci dostają prezenty, mam dużą rodzinę i jakby każdy każdemu kupował prezent to kredyty trzeba braćJa zawsze zostawiałam kupno prezentów na ostatnią chwilę, a tym razem postanowiłam, że zacznę szybciej i już mam prezenty dla niektórych osób![]()