Uszek
Fanka BB :)
DziękiRozgość się , cieszymy się że jesteś z nami![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
DziękiRozgość się , cieszymy się że jesteś z nami![]()
Kurde, a na blistrach nie ma gdzies nr partii tez? Obok daty?A ja nawet nie wiem jaki mam ten euthyrox, bo mam same blistry, nie mam już kartonów
Ja tez jestem walnieta bo wydaje mi sie, ze taki giga cien jest.. sikanie przez najblizsze dni cos powinno powiedziec, a ze zapas testow jest, to chetnie codziennie popatrzymyJa jestem walnięta i jakiś mikro ślad widzę ale to testowa raczej
Może jutro rano i we wtorek będzie widać, jeżeli to TO![]()
![]()
Tez widze to zalamanie, ale no jak byk biale, chociaz tyle ze nie przeklamia, ale na 9dpo jeszcze jest duzo czasu, zwlaszcza ze owu mogla byc rownie dobrze jeszcze z 12-24 h pozniej, takze sikaj sobie codziennie, dzis miala pelne prawo wyjsc negatywna, co nie przesadza jak bedzie na dniach!Ja nie wytrzymałam I sobie siknęłam teraz no i dupa blada. Jedyne co to widzę, w którym miejscu powinna być ta kreska takie załamanie światła... dzis raczej 9dpo, bo peaki byly 30.10 wiec owu pewnie 31.10.
Zobacz załącznik 1727208
Hej hej, fajnie że dołączyłaśCześć wszystkim
Pod dłuuuugiej przerwie ponownie zalogowałam się na forum ... głównie dlatego, że planujemy z mężem kolejne dziecko i pomyślałam, że fajnie byłoby mieć towarzystwo
Mam już dwójkę dzieci, córeczka prawie 4 latka i synek 2.
Dopiero zaczynamy starania wiec chętnie Was poznam i dołączę do wątku.
Zapisuje się na nestowanie 15.11
Jednocześnie życzę powodzenia dziewczyny w tym cyklu![]()
Witaj i rozgosc sie u nas, byle nie na dlugo, zebys szybko spadala na mamuskiDziękitrochę juz się tutaj rozpisałyście i nie będę oszukiwać, że mam zamiar nadrobić wszystkie wiadomości
Widzialam, że przewinął się tu gdzies tez temat świątecznych prezentów.... między decyzją i ekscytacja związaną z planowaniem kolejnej ciąży ... tez myślę o świętach i prezentach dla dzieci a mam kompletnie zero pomysłów w tej kwestii
![]()
Super! W jakim wieku masz dzieci? I czy zawsze chcieliście trójkę?Hej hej, fajnie że dołączyłaśMy też staramy się o trzecie dziecko
![]()
No właśnie widzę, że idziecie jak burzaWitaj i rozgosc sie u nas, byle nie na dlugo, zebys szybko spadala na mamuskizreszta jak my wszystkie
Nie nadrobisz wszystkiego, ale ostrzegam, czasami jeden poranek i jest 10 stron do nadrabiania![]()
Jutro jade tam stacjionarnie, jesli myslisz, ze nie bede lepsza… to bardzo sie mylisz@Kaalaa poszłam w Twoje ślady i też zamówiłam sobie bawełniana świąteczną piżamkę ale w Sinsayu.
Oczywiście poza piżamką zamówiłam inne rzeczy i wydałam prawie 3 stówki![]()