reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Zle.... No co Ty? Seks i brak stresu! Bo to trzeba wyluzować! Seks bez zabezpieczenia i czystą głową... Nie wiesz? Kur. Złote rady ciotek Grazynek.
No to jest bardzo męczące - wszystkowiedzący,mądralińscy 🤬🙄
Same nie wiedzą jak cykl miesięczkowy przebiega a klepią swoje 😱
Np zaszłam w ciążę z kuzynką w tym samym czasie, miałyśmy płodne akurat w trakcie urlopu w górach to A. Miała mdłości (jechaliśmy z Kaszub do Zakopanego) tuż po przyjeździe ale pod drogą piliśmy piwko, fajki, McDonald's itd.
Później ,gdy już się okazało,że obie w ciąży jesteśmy to ona,jej mama i mąż stwierdzili,że to jej Leoś (ma synka) już robił a ciocia przeżywała,że my w ciąży na Giewont weszłyśmy 😂😂 owulacja to już ciąża z objawami 😂😂😂 jak im to tłumaczyłam ,że to dopiero płodne były to zostałam przekrzyczana bo ja się przecież nie znam a ciążę ginekolog przecież od ostatniej miesiączki liczy 🫣🙄😆😆

reklama
Ta... Złote rady najmądrzejszych i najważniejszy egzamin w życiu faceta to zapłodnić swoją kobietę 😤
No i magiczne wyluzujcie i jeźdźcie na urlop i na pewno się uda. Jakby plemniki miały z nami do samolotu wsiąść

Eh… mam wrażenie, że ludzie na prawdę czasem mówią wszystko co im ślina na język przyniesie, albo na prawdę nie chcą sobie zdawać sprawy z dzisiejszego świata. Mocno cię przytulam ❤️🥺

Oczywiście zrobiłam rano test , ale ten cień „ pojawia się i znika …i znika …i znika „ 😂 nie robię sobie nadziei , bo brzuch mnie mega okresowo boli , kupię 2 pinki i zatestuje jutro - powinien być już 10dpo więc powinno być coś widać . Załączam fotkę w dwóch światłach :

Zobacz załącznik 1727231Zobacz załącznik 1727232

@marietta2112 jak u Ciebie sytuacja ? Testowałaś i dziś ?
Zrobiłam rano, ale dopiero o 9, bo wstając o 4 nie mialam siły na oglądanie tej bieli.... juz powoli tracę nadzieję, dzis 10dpo, jakby coś miało wyjsc to juz by było widać.

Zrobiłam rano, ale dopiero o 9, bo wstając o 4 nie mialam siły na oglądanie tej bieli.... juz powoli tracę nadzieję, dzis 10dpo, jakby coś miało wyjsc to juz by było widać.
Mi 10dpo i 11 dpo nic nie wyszło a dziś 13DPO . Też już mówiłam nic z tego 😵‍💫
IMG_5009.jpeg

Kurczę , zrób jeszcze jutro i pojutrze, trzymam mocno kciuki żeby ta kreska się pojawiła 🤞
Ja nakupiłam w rossmanie pinka , facelle i jakiś jeszcze jeden no name - zatestuje wieczorem i jutro rano ale brzuch mnie już ciągnie okresowo

Brzuch na poczatku ciazy tez ciagne okresowo! Ba! Moze ciagnac tak dlugo :D taki objaw to nie objaw, na to bym nie patrzyla

@dasha97 to z dzis?!

Heja, ja testowanie przesuwam na jutro - nie mam testów dziś 🧐 pojadę po pracy i kupię dwa - może już dziś jeden zrobię, ale generalnie nastawiam się na jutro rano. Chociaż czy aż taka różnica jest czy wieczorem się robi test czy rano? Sama nie wiem
Mozesz zrobic i dzis i jutro, tylko wieczorem nie pij za duzo, zeby mocz byl nierozcienczony 🤞

Pojechalam dzisiaj na zakupy, korki takie jakby jedyny dzien w roku byly sklepy otwarte… a nic nie bylo! Nic! I tak bede zamawiac przez neta, kurde odechciewa mi sie juz stacjonarnie robic jakiekolwiek zakupy…

Pojechalam dzisiaj na zakupy, korki takie jakby jedyny dzien w roku byly sklepy otwarte… a nic nie bylo! Nic! I tak bede zamawiac przez neta, kurde odechciewa mi sie juz stacjonarnie robic jakiekolwiek zakupy…
Ja to samo…. Weszłam do Action a tam człowiek na człowieku , z parkingiem ciężko, do kas kolejki … masakra , nic nie kupiłam

reklama
Do góry