reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Cześć 😊
witam się z pracy.. wczoraj wyszedł mi pik na owulkach więc wczoraj działaliśmy i dzisiaj jestem kompletnie niewyspana 😣 ale mam taki spadek nastroju.. wczoraj byłam u osteopaty i mam takie napięcie i sztywność w miednicy, macicy, jajowodach itd że masakra..

U mnie na pokładzie 13 i 11latek 🫣😁

Ja nie widzę ale pewnie za wcześnie 😊

Pięknie gratuluje, bo śliczna ta kreseczka 🥰 wyślij nam tu fluidy kreskowe 😁

spróbuj jeszcze inną firmą zrobić. Testy Premom są do dupy.. mimo wszystko trzymam kciuki ❤️
Też pozdrawiam z dyżuru, już jesteśmy po porodzie, dwa w trakcie! 🥰

Dziewczyny czy tu coś majaczy? Dzis jakies 11dpo...
Zobacz załącznik 1727381
Jest! 🥰

reklama

Kurde…

Kurde…
No dokładnie o tym mówię 👌 ciekawe na ile to jest porównywalne do badań z krwi... 🤔

Wiesz… mi nawet nie chodziloby o wartosc proga, tylko zeby potwierdzic, ze jest jakikolwiek, to potwierdzalboby faktycznie owu- bardziej jak domowy monitoring niz wartosci liczbowe

reklama
No Hej dziewczyny. Wróciłam z urlopu. Głowa odpoczęła, zregenerował się ale aż mi się w głowie kręci na myśl o jutrzejszym powrocie do pracy. :(

W czwartek mam wizytę. To będzie 11 DC. Wzięłam przez 5 dni po jednej lamettcie. Tylko że niestety nadal mam okres. UJ mnie strzeli 😭😭😭😭 serio 😓 9 dzień już mam okres!!!!! I końca nie widać. Przecież ja już powinnam zacząć starania od czwartku jakoś 😭 zawsze ale to zawsze jak tylko ingeruje jakimiś hormonami to mi się dzieje 😭 więc pewnie nic z tego oczywiście znowu w tym cyklu.
Może trzeba zacząć tak myśleć jak neurolog , która sobie pogadałam od serca w trakcie badania na tężyczkę. "Przecież świat się nie zawali jak nie będzie Pani miała drugiego dziecka..niech Pani pomyśli czy chce Pani sobie drugi raz fundować taką traumę" 🙁 los dał jedno i trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść.... 😓😓😓

Do góry