Kaalaa
Fanka BB :)
U nas dwóch chłopaczków, Staś i Karol tak normalnie![]()
Prawie pol na polU nas patriotycznie urodziła się Pola a w trakcie jest Antek i Hania![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U nas dwóch chłopaczków, Staś i Karol tak normalnie![]()
Prawie pol na polU nas patriotycznie urodziła się Pola a w trakcie jest Antek i Hania![]()
Wrocilas dopiero z urlopu i juz chcesz sie nadziac na laczka?No Hej dziewczyny. Wróciłam z urlopu. Głowa odpoczęła, zregenerował się ale aż mi się w głowie kręci na myśl o jutrzejszym powrocie do pracy.
W czwartek mam wizytę. To będzie 11 DC. Wzięłam przez 5 dni po jednej lamettcie. Tylko że niestety nadal mam okres. UJ mnie strzeliserio
9 dzień już mam okres!!!!! I końca nie widać. Przecież ja już powinnam zacząć starania od czwartku jakoś
zawsze ale to zawsze jak tylko ingeruje jakimiś hormonami to mi się dzieje
więc pewnie nic z tego oczywiście znowu w tym cyklu.
Może trzeba zacząć tak myśleć jak neurolog , która sobie pogadałam od serca w trakcie badania na tężyczkę. "Przecież świat się nie zawali jak nie będzie Pani miała drugiego dziecka..niech Pani pomyśli czy chce Pani sobie drugi raz fundować taką traumę"los dał jedno i trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść....
![]()
Nie robię testów. Bo ja nie mam owulacji. Dopiero po zastrzykach.Wrocilas dopiero z urlopu i juz chcesz sie nadziac na laczka?
Robisz juz testy owu? Widac, ze organizm reaguje hormonalnie, a mysle, ze tym stresem to mu nie ulatwiasz kochana
Powoli, spokojnie! Rob testy, jak bedzie pik- dzialajcie, ale zaloze sie, ze zanim bedzie owu to juz zapomnisz co to okres!
Tak, ale to tez nie jest tak, ze wykrywaja te testy ze ten pecherzyk jest tuz tuz (lub/i monitor, zeby wiedziec kiedy brac zastrzyk) w sensie nie ogarniam testow, zeby nie bylo, ale tak mi sie wydawalo, ze one nie tyle potwierdza, co wykrywaja ten rosnacy pecherzyk..Nie robię testów. Bo ja nie mam owulacji. Dopiero po zastrzykach.
CudownieDziękujęChyba już mi się nie opłaca . 27 listopada mam wizytę a to test z dziś 14DPO
Coś widzęNo
Właśnie po wczorajszej bieli spróbowałam dziś jeszcze raz bez przekonania
Akurat to było na forum tłumaczone jakieś sto milionów razyPiekne te wasze kreseczki!
Troche glupio mi pytac ale dziewczyny wytłumaczcie mi proszę jak to jest z tymi testami owulacyjnymi.
Mam dwójkę dzieci i o te dwie ciążę nie musieliśmy się jakoś specjalnie starać... "samo poszlo"w sensie bez wielkiego obserwowania cyklu tak na czuja - chyba mieliśmy dużo szczęścia
W tym cyklu robilam testy owulacyjne bo chciałabym tak bardziej poopserwowac moj cykl.
Wiem, że test owulacyjny jest pozytywny jak dwie kreski są tak samo ciemne lub testowa jest nawet ciemniejsza. No ale to oznacza, że najwyższa szansa na ciążę jest właśnie w dniu kiedy test jest pozytywny czy w kolejny dzień?
Rozwiejcie proszę moja mała wątpliwość![]()
Ok dzięki za radę.Akurat to było na forum tłumaczone jakieś sto milionów razy. Wystarczy odrobinę poszukać.
![]()
I pacz! Jednak zyje!Akurat to było na forum tłumaczone jakieś sto milionów razy. Wystarczy odrobinę poszukać.
![]()