Jane Doe
Fanka BB :)
Dobra ja to powiem. Nie odzywałam się długo bo nie byłam w stanie. Przeżywam ogromny zjazd psychiczny i znalazłam terapeutkę zajmującą się niepłodnością. Wbijam na wątek i co widzę? Matki dwójki dzieci które starają się o trzecie i wymieniają się imionami, potem mówią że na święta prezenty kupuje się u nich tylko dzieciom co przypomina mi znowu że jestem ta bezdzietna ciotka która znowu nic nie dostanie a zostawi majątek na cudze dzieci, a potem jeszcze ty chwalisz się bezproblemowym zajściem w ciążę i przepraszam ale zadajesz głupie pytania. Na wątku są dziewczyny po trzecim transferze in vitro, dziewczyny które miały kilka poronień, osoby które się leczą w klinikach, osoby które się leczą u terapeutów. A Ty wbijasz tu i jeszcze nam zapodajesz historię życia jak to super prosto zaszłaś w dwie ciąże i jakiego to masz farta. Autentycznie wspaniała informacja ale wyjmij za przeproszeniem głowę z … i spójrz kogo masz wkoło. Zastanów się jak to co piszesz mogą odebrać osoby które są na wykończeniu psychicznym albo osoby którym nie udał się transfer. Kilka osób zamilkło ze mną wlacznie i takie posty tylko mnie utwierdzają w przekonaniu że forum nie jest dla mnie. Bo wchodzę i mam tylko łzy w oczach.Piekne te wasze kreseczki!
Troche glupio mi pytac ale dziewczyny wytłumaczcie mi proszę jak to jest z tymi testami owulacyjnymi.
Mam dwójkę dzieci i o te dwie ciążę nie musieliśmy się jakoś specjalnie starać... "samo poszlo"w sensie bez wielkiego obserwowania cyklu tak na czuja - chyba mieliśmy dużo szczęścia
W tym cyklu robilam testy owulacyjne bo chciałabym tak bardziej poopserwowac moj cykl.
Wiem, że test owulacyjny jest pozytywny jak dwie kreski są tak samo ciemne lub testowa jest nawet ciemniejsza. No ale to oznacza, że najwyższa szansa na ciążę jest właśnie w dniu kiedy test jest pozytywny czy w kolejny dzień?
Rozwiejcie proszę moja mała wątpliwość![]()
Nie wiem, zlinczujcie mnie za to ale nie mogę tego czytać i tylko czuję że jakieś miejsce które przez chwilę było bezpieczne przestaje być dla mnie dobre.