reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Mój mąż jeszcze wątpi 😂😂 więc na kolejne spotkanie też ma przyjść bo mi pani obiecała że mu wyjaśni co się dzieje w mojej głowie i czemu.

Takkkk sama będę mieszać, ma oksydant 9% i farby fryzjerskie. Jestem śmiertelnie obrażona na fryzjerów od lat, lata temu ściągnęłam książki do zawodu fryzjera z chomikuj i co tam czytałam ale teraz chat gpt mi wszystko mówi co robić.
Powiem tak, mój mąż żadnemu terapeucie by i tak nie uwierzył. 😆

reklama
Ja Cię źle nie odebrałam. Rozumiem o co chodzi i przyznaję rację. Natomiast KiedyPytam jest urażona moją osobą, ale spokojna głowa, już prawie połowa miesiąca za nami. 🥹

Mam taką nadzieję, że Cię nie uraziłam ❤️ Nie wiem jak ktokolwiek może być urażony Twoją osobą 🤦 ale widocznie coś jej zaskórzyłaś 🙊 aczkolwiek nie wiem czy ona na pewno miała konkretnie Ciebie na myśli 😁
Ja już w listopadzie nie wstanę z ławeczki, ale liczę na grudzień, że w końcu sobie posikam, a Ty będziesz tą, która postawi mi serduszko przy nicku 😜

Mam taką nadzieję, że Cię nie uraziłam ❤️ Nie wiem jak ktokolwiek może być urażony Twoją osobą 🤦 ale widocznie coś jej zaskórzyłaś 🙊 aczkolwiek nie wiem czy ona na pewno miała konkretnie Ciebie na myśli 😁
Ja już w listopadzie nie wstanę z ławeczki, ale liczę na grudzień, że w końcu sobie posikam, a Ty będziesz tą, która postawi mi serduszko przy nicku 😜
Dobra, czuję presję. 😁🥰

Może, może, w realnym życiu też samym swoim jestestwem urażam, ale trudno. Zyskuję przy bliższym poznaniu. 😂

Mój mąż jeszcze wątpi 😂😂 więc na kolejne spotkanie też ma przyjść bo mi pani obiecała że mu wyjaśni co się dzieje w mojej głowie i czemu.

Takkkk sama będę mieszać, ma oksydant 9% i farby fryzjerskie. Jestem śmiertelnie obrażona na fryzjerów od lat, lata temu ściągnęłam książki do zawodu fryzjera z chomikuj i co tam czytałam ale teraz chat gpt mi wszystko mówi co robić.
O zesz, podziwiam, teraz juz musisz czuc presje, zeby to zrobic i cyknac fotke, trudno! :D
Powiem tak, mój mąż żadnemu terapeucie by i tak nie uwierzył. 😆
Moj tez 😂 powiedzialby, ze mnie oklamuje, zeby mi nie bylo przykro 😂
Oczywiscie, ze tak bedzie! To takie serducho tam dowali, ze sie na stronie nie zmiesci! :D Czujecie te swiateczne kreseczki? Ze sniegiem! I @kami1094 jeszcze sie ludzi, ze zrezygnuje, ta! Pffff! Juz!

Nie! Ja mowie kurde nie! Nie ma odchodzenia, nie ma kurde tak no! Wszystkie wiemy i widzimy od poczatku, ze droga przez ktora przechodzisz jest ciezka, wyboista, pod gorke… i mysle ze serio nikt personalnie do Ciebie nie uderzal, wiec bardzo ladnie uprzejmie prosze :)

Osz w dupe.. nie :(

Nie ma bata, nadrabiaj :D czekam jeszcze jak Ty sie uruchomisz 😈😂
Ja ostatnio jestem pierd...okazem cierpliwośći .Mnie juz nic nie rusza
Ba ewentualnie mój okres nichuja niema go

O zesz, podziwiam, teraz juz musisz czuc presje, zeby to zrobic i cyknac fotke, trudno! :D

Moj tez 😂 powiedzialby, ze mnie oklamuje, zeby mi nie bylo przykro 😂

Oczywiscie, ze tak bedzie! To takie serducho tam dowali, ze sie na stronie nie zmiesci! :D Czujecie te swiateczne kreseczki? Ze sniegiem! I @kami1094 jeszcze sie ludzi, ze zrezygnuje, ta! Pffff! Juz!
Kurła jak nie butelki to śniegi, a może frytki do tego? 😂😂😂😂

Otwieram czekoladę z okienkiem. Jest źle, tylko orzechy w czekoladzie mnie dziś zrozumieją. Kto chce? Łzy najlepiej smakują z czekoladą... Mniam... I proszę przestać się kłócić, gramy do jednej bramki! Chodźcie na czekoladkę, jak ktoś bardzo czuję się odrzucony to dorzucam kawę. I żadnego mi tu kakalo że cynamonem bo to profanacja;p chyba, że ciężarne to one moja nawet pić to z musztardą.

reklama
Do góry