Jane Doe
Fanka BB :)
Normalnie aż mi się ten serial Heweliusz przypomnialU mnie wita mnie morzem odrazu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Normalnie aż mi się ten serial Heweliusz przypomnialU mnie wita mnie morzem odrazu
Nie oglądałem jeszcze.Normalnie aż mi się ten serial Heweliusz przupomna![]()
Dobra to ja zacznęZaraz strzele z laczka! Nikomu nie wadzisz, juz! Usmiech, cycki do przodu i dawaj cos milego dzisiaj, co tam fajnego bylo?
W ogole wsprowadzam niepisana nowa zasade! Kazda zaczynajac dziej pisze cos milego, milego o sobie! Jak sie ladnie nastroicie od rana to Wam sie te glupoty nie beda glowy trzymac! O!
Ja nie oglądałam i nie obejrzę bo potem będę się bała na prom wsiąśćNie oglądałem jeszcze.
Ja wolę horrory.
Jak się czujesz ?
Pieknie!Dobra to ja zacznę
Dzisiaj ułożyłam ładnie włosy, i założyłam pasujące do siebie ubrania. Co prawda dresy ale wyglądam świeżo. Co najmniej jakbym sport uprawiała. Do tego zjem dobrą zupę dzisiaj.
Ja doskonale zrozumiałam przekaz jak i każda z nas która ma dziecko. Tylko może ja, która o nie walczyła 3 lata a nie od pierdnięcia miesiąc bardziej to odczułam.
A odnośnie @kami1094 to nie było o niej ale skoro tak to dobrze że jasno potwierdziła moje obawy, skoro odebrała to do siebie i przygarnęłai utwierdziła mnie w przekonaniu że jednak jej najbardziej wadzę
ehhh
Hahaha padlam!nie ale serio sprobuj
Mozna robic na mleku kokosowym i slodzic czym sie chce, ja slodzilam miodem i gotowalam na zwyklym mleku Link do: fit kuleczki rafaello z kaszy jaglanej
Normalnie aż mi się ten serial Heweliusz przypomnial![]()
Ja się nie użalam. Sama widzisz jak jest. Już nie raz też uważałam czy nie iść w pizdu. Po prostu ciężko narzekać że sie chce płakać pierwszego dnia cyklu kiedy jest to tak źle odbierane@KiedyPytam Też mam jedno dziecko, nie zawsze mi się podoba wszystko co któraś napisze i ostatnimi czasy naprawdę częściej myślę czy po prostu nie iść w pizdu.
Jedyne co to staram się nad sobą nie użalać bo wiem, że naprawdę są dziewczyny które nie mają dzieci w ogóle.
Nikt Cię stąd nie wyrzuca ale też nikt nikogo siłą tu trzymać nie będzie.
Znam temat bo lata temu siedziałam w takich przepisach niczym fit larwa
Dobry jest!![]()
Ja się nie użalam. Sama widzisz jak jest. Już nie raz też uważałam czy nie iść w pizdu. Po prostu ciężko narzekać że sie chce płakać pierwszego dnia cyklu kiedy jest to tak źle odbierane