reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Zaraz strzele z laczka! Nikomu nie wadzisz, juz! Usmiech, cycki do przodu i dawaj cos milego dzisiaj, co tam fajnego bylo?

W ogole wsprowadzam niepisana nowa zasade! Kazda zaczynajac dziej pisze cos milego, milego o sobie! Jak sie ladnie nastroicie od rana to Wam sie te glupoty nie beda glowy trzymac! O!
Dobra to ja zacznę

Dzisiaj ułożyłam ładnie włosy, i założyłam pasujące do siebie ubrania. Co prawda dresy ale wyglądam świeżo. Co najmniej jakbym sport uprawiała. Do tego zjem dobrą zupę dzisiaj.

Ja zrobilam sobie do pracy swoja ulubiona salatke, zjadlam ja z wielka przyjemnoscia, co wiecej mimo dolka powtarzalam sobie, ze i tak jestem zarabista, w koncu nikt ze mna by tyle nie wytrzymal, a ja wytrzymuje ze soba cale zycie! ♥️

Ja doskonale zrozumiałam przekaz jak i każda z nas która ma dziecko. Tylko może ja, która o nie walczyła 3 lata a nie od pierdnięcia miesiąc bardziej to odczułam.

A odnośnie @kami1094 to nie było o niej ale skoro tak to dobrze że jasno potwierdziła moje obawy, skoro odebrała to do siebie i przygarnęła 😅 i utwierdziła mnie w przekonaniu że jednak jej najbardziej wadzę 🙈 ehhh

Czyli jednak nie zrozumiałaś...

@KiedyPytam Też mam jedno dziecko, nie zawsze mi się podoba wszystko co któraś napisze i ostatnimi czasy naprawdę częściej myślę czy po prostu nie iść w pizdu.
Jedyne co to staram się nad sobą nie użalać bo wiem, że naprawdę są dziewczyny które nie mają dzieci w ogóle.
Nikt Cię stąd nie wyrzuca ale też nikt nikogo siłą tu trzymać nie będzie.

Hahaha padlam! 😂 nie ale serio sprobuj
Mozna robic na mleku kokosowym i slodzic czym sie chce, ja slodzilam miodem i gotowalam na zwyklym mleku Link do: fit kuleczki rafaello z kaszy jaglanej

Znam temat bo lata temu siedziałam w takich przepisach niczym fit larwa 😂😂

Normalnie aż mi się ten serial Heweliusz przypomnial 🛳️🌊

Dobry jest! 😃

@KiedyPytam Też mam jedno dziecko, nie zawsze mi się podoba wszystko co któraś napisze i ostatnimi czasy naprawdę częściej myślę czy po prostu nie iść w pizdu.
Jedyne co to staram się nad sobą nie użalać bo wiem, że naprawdę są dziewczyny które nie mają dzieci w ogóle.
Nikt Cię stąd nie wyrzuca ale też nikt nikogo siłą tu trzymać nie będzie.

Znam temat bo lata temu siedziałam w takich przepisach niczym fit larwa 😂😂

Dobry jest! 😃
Ja się nie użalam. Sama widzisz jak jest. Już nie raz też uważałam czy nie iść w pizdu. Po prostu ciężko narzekać że sie chce płakać pierwszego dnia cyklu kiedy jest to tak źle odbierane

reklama
Ja się nie użalam. Sama widzisz jak jest. Już nie raz też uważałam czy nie iść w pizdu. Po prostu ciężko narzekać że sie chce płakać pierwszego dnia cyklu kiedy jest to tak źle odbierane

Nie napisałam, że Ty się użalasz tylko, że ja się staram tego nie robić 🙂
Widzę jak jest ale ciągle mam nadzieję, że coś się zmieni 😊
Bardzo do siebie bierzesz wszystko co jest tutaj pisane, zupełnie niepotrzebnie.

Do góry