Kaalaa
Fanka BB :)
Czekaj, niech to tylko zdejme z nogi laczka! Co to znaczy nie moge sie przemoc?! Jakbym ja za kazdym razem najpierw myslala, a potem pisala to bym musiala milczec takie bzdury tu czasem trzasne! Juz mi sie nawracac prosze, bo echo pojdzie od pomorza po tatry! No!Heloł kobiety, tak bardzo chciałabym się bardziej tutaj udzielać ale nie wiem nie mogę się przemóc, jestem z Wami 8 miesięcy, wszystko czytam, dzień na dzień nadrabiam... zmotywujcie mnie, plisss
Ktoś pytał o jutrzejszy obiad to jutro robię udka z gęsi ale nie wiem jeszcze w jakiej postaci. Wyjmę też z zamrażarki nogę barana i zamarynuje (do kebaba będzie idealny) tylko jak to zrobić, jakaś dobra marynata?![]()
Dawaj adres i nie zjedz wszystkiego!!Ktoś tu dzisiaj marzył o frytkach z majonezem![]()
Ja juz wiem jakiej oczekiwala@dzika_wiśnia1995 jakiego rodzaju motywacji oczekujesz - takiej bardziej przemocowej czy raczej nie?
@Pchelka25 czy Ty jeszcze nie masz wyniku bety?![]()
Jestem! Przybylam spelnic obywatelski laczkowy obowiazek, sprowadzic na prawidlowa droge ta zbladzona i szukajaca drogi niewiaste!
Mam lidlomisiaA masz thermomixa? Tam jest super przepis na mielone, jak nie to mogę podesłać screeny![]()