reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
A ja właśnie wstawiłam do piekarnika kokosanki bo... Siostra jest przed okresem i coś słodkiego za nią chodziło 🤣🤣
Niech ma 🥹 jak nie zje wszystkich to będę miała czym Wam do kawki porannej zarzucić, a co!

Dobrej nocy Dziewczęta ❤️

wpadłam zobaczyć wyniki @Pchelka25.. progesteron ładniutki bardzo, trzymam kciuki za betę ❤️ jak jest prożek to próbka się nie zagubiła 😊

Ale Wy piszecie.. szalone 😅😅 człowiek na chwilę się czymś zajmie i już x stron 🤭

Ja lecę spać bo jutro znowu do pracy.. ostatnio już rzygam tą pracą, im bardziej ze staraniami w las tym bardziej czuję wypalenie zawodowe 😣

Spokojnej nocy 😘

reklama
Wstałam i ubrałam skarpetki do pary! To mój max. Osiągnięć, lecę do pracy, już lekko w niedoczasie, muszę wyjść punkt. 15- bez nawet minuty obsunięcia żeby wpaść do domu i się ogarnąć bo mamy na 17:30androloga, ale coś czuję, że naopowiada nam bajek z mchu i paproci.

Ostatnia edycja:
Do góry