reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Dziewczyny a ja mam wyniki bety . Pierwszy cień wyszedł mi na easy home w weekend. To by znaczyło że easy home albo wyłapał betę 1,5 albo nie przyrasta prawidłowo. Ale zrobię przyrost jutro.
IMG_3363.jpeg

reklama
@niecierpliwamatka w ogole nie zaliczam! 😂
@Pchelka25 test moze byc bardzo czuly, dlatego cos tam nam migalo ale nikt nie mogl powiedziec czy to to :D sikalas dzisiaj? Zrob przyrost za 2 dni, zobaczymy jak to sie maluje ♥️ no i cos dobrego o sobie prosze z rana powiedziec!

Ja dzisiaj wstalam wyjatkowo wyspana, wiec bede miec na bank dobry dzien! Uczesalam sie ladnie mimo, ze dzisiaj praca w dresie, moja temperatura rysuje sie beznadziejnie i ostatni raz mierze w ustach, ale to mi nie zepsuje dzisiaj humoru, bo zamowie sobie owulaki :D no i nadal twierdze, ze jestem zarabista! 😂

Dziewczyny a ja mam wyniki bety . Pierwszy cień wyszedł mi na easy home w weekend. To by znaczyło że easy home albo wyłapał betę 1,5 albo nie przyrasta prawidłowo. Ale zrobię przyrost jutro. Zobacz załącznik 1727576
Robiłaś dzisiaj test? 🤗

Wiadomo, że tylko przyrost da odpowiedź, ale ja od pierwszego testu, który wstawiłaś widziałam u Ciebie kreski, już dobrych kilka dni się sprawa kręci... Ile dziś dpo?

Dziewczyny a ja mam wyniki bety . Pierwszy cień wyszedł mi na easy home w weekend. To by znaczyło że easy home albo wyłapał betę 1,5 albo nie przyrasta prawidłowo. Ale zrobię przyrost jutro. Zobacz załącznik 1727576
Beta pewnie startuje, zobaczysz przyrost, tylko bądź dobrej myśli, nie ma co się martwić na zapas 😉

No to dzień dobry. Z dobrych rzeczy o sobie to wstałam skacząc na prawą nogę 😆 poszłam do swoich podwładnych, jakże one się cieszą na mój widok, wiedzą że będzie jedzonko i mizianko 😚😁 mowa tutaj o kurach 😊 następnie wchodząc do obory do kolejnych podwładnych które są krowami również mnie miło przywitały, włączyłam im i sobie radio a tam Lasy Christmas leci, czyli światecznie się zrobiło 😆 jem ze zwierzętami śniadanie, bo gdy wydoję pierwszą krowę to jem płatki z mlekiem z nimi 😂 taaaak wiem, głupie i niektórzy powiedzą że jak to że bleee, ale ja tak mam 😅

reklama
Do góry