Cukierkowa26
Fanka BB :)
SikajAle zeby nie bylo za slodko, pokaze tez jaka jestem pogrzana, jutro 9dpo, sikac?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
SikajAle zeby nie bylo za slodko, pokaze tez jaka jestem pogrzana, jutro 9dpo, sikac?![]()
To u nas 3 dzień gołąbki bez zawijania, tyle ich zrobiliśmy ale już na szczęście wszystkie zjedzone. Wpierniczam żelki a potem będę miała wyrzuty sumienia patrząc w lustro.Dzien doberek, wlasnie pije kawę - pozdrawiam z pracy️
Jadłam na obiad rosół i pierogi i aktualnie mi się tak przewala w żołądku po tych pierogach że chyba je zwrócę
A co tam u Was?
Ja dziś też i chipsy i żelki, a to cukierka i tak ciągle, też teraz siedzę i mam wyrzutyTo u nas 3 dzień gołąbki bez zawijania, tyle ich zrobiliśmy ale już na szczęście wszystkie zjedzone. Wpierniczam żelki a potem będę miała wyrzuty sumienia patrząc w lustro.![]()
No jeszcze pytaszAle zeby nie bylo za slodko, pokaze tez jaka jestem pogrzana, jutro 9dpo, sikac?![]()
Ja obecnie jestem team "robię wszystko w airfryer"Ja właśnie wcinam pierogi z boczniakami
Na jutro szykuje karkówkę w papryce.
W ogóle to jesteście team gotowanie czy pieczenie ciast?
W moim przypadku uwielbiam ciasta robić. Jak mam robić obiad to się męczę i wkurzam.
U mnie to zależy od dnia i humoruJa właśnie wcinam pierogi z boczniakami
W moim przypadku uwielbiam ciasta robić. Jak mam robić obiad to się męczę i wkurzam.
Jasna sprawa że sikaćAle zeby nie bylo za slodko, pokaze tez jaka jestem pogrzana, jutro 9dpo, sikac?![]()
Ja uwielbiam i jedno i drugie. W tym tyg z pieczenia to robiłam chałkę i bułki do hot-dogow, jeśli i gotowanie chodzi to dziś były udka z gęsi i ziemniaczki z piekarnika, jutro robię łazanki z kapustą, i marynuje się mi noga z barana na sobotę do kebaba (bułki też robię sama )Ja właśnie wcinam pierogi z boczniakami
Nigdy nie robiłam nogi z barana … w czym marynujesz ?Ja uwielbiam i jedno i drugie. W tym tyg z pieczenia to robiłam chałkę i bułki do hot-dogow, jeśli i gotowanie chodzi to dziś były udka z gęsi i ziemniaczki z piekarnika, jutro robię łazanki z kapustą, i marynuje się mi noga z barana na sobotę do kebaba (bułki też robię sama )![]()