reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Poproszę o wpisanie mi okresu. 26 dzień cyklu, a poszła od razu żywa krew.
Jestem trochę nieobecna i pewnie w najbliższych dniach to się nie zmieni, bo od wczoraj moj tato jest w szpitalu, to planowe przyjęcie na ustawienie leków, ale wyszły mu złe wyniki i na pewno zostaje do poniedziałku.
Wszystkiego dobrego dla Taty🫂

reklama
Tak mówicie o tym wyrywaniu zębów, a ja właśnie siedzę w poczekalni na naprawę jednego.
Wyrywane miałam kiedyś dwie ósemki górne bezproblemowo.
Dolne są w kości i chirurgicznie musiałyby być usuwane, na razie się wstrzymuję bo jestem totalną panikarą jeśli chodzi o zęby.
Teraz też nerwy są 🙄🙄

Powodzenia. Mam nadzieję że już jesteś po i nie było tak źle !

Jezu tak mnie bolą piersi że jak idę to się muszę trzymać po bokach, was też tak zawsze bolą przed 🩸? Mnie co miesiąc bolą więc zawsze jak już zaczynają to wiem że nic z tego 🥲

Właśnie mnie nigdy nie bolą 😳 ciekawe czemu

Jestem trochę nieobecna i pewnie w najbliższych dniach to się nie zmieni, bo od wczoraj moj tato jest w szpitalu, to planowe przyjęcie na ustawienie leków, ale wyszły mu złe wyniki i na pewno zostaje do poniedziałku.

Zdrówka dla Taty

Dużo zdrówka dla taty🫂

Jezu tak mnie bolą piersi że jak idę to się muszę trzymać po bokach, was też tak zawsze bolą przed 🩸? Mnie co miesiąc bolą więc zawsze jak już zaczynają to wiem że nic z tego 🥲
Ja miewam ale nie zawsze, wtedy kiedy jest ból i opuchnięcie piersi to mam nadzieję, że to dobry znak! 🙈 Właśnie mnie przestały boleć ze 3 dni temu i sobie myślę dobra, chyba nic z tego i zaraz przyjdzie okres. Dziś od rana brzuch boli, lekko coś plamię, 28dc. Raczej nie będzie testowania 20.11. 🙄

Ja miewam ale nie zawsze, wtedy kiedy jest ból i opuchnięcie piersi to mam nadzieję, że to dobry znak! 🙈 Właśnie mnie przestały boleć ze 3 dni temu i sobie myślę dobra, chyba nic z tego i zaraz przyjdzie okres. Dziś od rana brzuch boli, lekko coś plamię, 28dc. Raczej nie będzie testowania 20.11. 🙄
Mnie wczoraj jeszcze tak delikatnie, a dziś rano wstałam z takim bólem że masakra, do tego takie napuchnięte i ciężkie(?) ehh co my kobiety mamy za los😅

reklama
Do góry