reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

No właśnie tez kojarzyłam, że to od wysokiego progesteronu, to by się zgadzało, w ciąży bolały bardzo, tak że chodziłam tylko w stanikach sportowych.

Ale to tak Cię bolą bezpośrednio przed 🩸? Bo wtedy to on już spada przecież więc dlaczego miałby powodować ból 🤔
Tak czy siak, przekichane mamy z tymi hormonami czasami 😛
Zawsze zaczynają 9-8 dni przed okresem stopniowo. Aktualnie jestem 5 dni przed okresem i bolą niesamowicie

reklama
Mój gin kiedyś powiedział że ból piersi przed okresem może być spowodowany torbielą. Mnie faktycznie pobolewają przed i mam małą

Mój gin kiedyś powiedział że ból piersi przed okresem może być spowodowany torbielą. Mnie faktycznie pobolewają przed i mam małą torbiel.
Byłam u ginekologa z 3 msc temu cały pakiet robiłam i wszystko dobrze

Okres się rozkręcił, lekarka napisała, żebym się zapisała 8-9 dc, a jak zadzwoniłam do kliniki to się okazało, że jej wtedy nie ma i teraz nie wiem co dalej bo coś mi nie odpisuje 😭😭😭

Okres się rozkręcił, lekarka napisała, żebym się zapisała 8-9 dc, a jak zadzwoniłam do kliniki to się okazało, że jej wtedy nie ma i teraz nie wiem co dalej bo coś mi nie odpisuje 😭😭😭

To może ktoś inny Cię "przejmie"? U mnie w dzień punkcji i transferu nie było mojej lekarki i robił mi obydwa inny lekarz 🙂

Hejo 😊
Bosz co za dzień dzisiaj.. pół dnia w pracy, potem kurs i egzamin.. mam wrażenie czasem, że nie kontroluję własnego życia 🫣 a wszyscy mówią zwolnij no ale jak, nie mam z czego zrezygnować 😣

U mnie dzisiaj 3dpo i próbuje włączyć Duphaston choć ten cykl jestem trochę zrezygnowana..
@kami1094 w wolnej chwili możesz mi przepisać testowanie na 25 bo wcześniej owulacja przyszła ❤️

@Pchelka25 gartuluje bety i trzymam kciukasy za przyrost 😊

@marietta2112 zdrowka dużo dla taty ❤️

@Dorka66 kurczę.. może uda się z innym specjalistą albo coś wykombinujecie z lekarka 😣

Mnie piersi nigdy nie bolały przed miesiączka ani ciążach.. a w tym cyklu pobolewają mnie od 8dc 🤔 i nie wiem o co chodzi, miesiąc temu byłam na usg i wszystko oki. Współczuje jak macie tak co miesiąc z cyckami bo można oh*jać 🫢

Wlasnie dostałam okres także testowania nie będzie. 🙄 Chłop do mnie dziś mówi, że może jak boli trochę brzuch to jednak się udało, no to się niestety nie udało. Zobaczymy co wyjdzie w kolejnym cyklu.
Myślę, że damy sobie czas do wiosny na naturalne starania a potem już jednak będę chciała poddać się in vitro z badaniami preimplantacyjnymi tak jak zalecił nam lekarz. Mówił, że na razie dać sobie chwilę na naturalne starania ale jednak brać pod uwagę in vitro.

reklama
Do góry