reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Dzień dobry wszystkim, którzy dziś z chęcią wstają do pracy, i tym, którzy jak ja dzisiaj przeklinają pod nosem na pracę 😁
Ogarnęłam taktykę na ten cykl starań (trzeci cykl) - testy owulacyjne od jutra wjadą. Wcześniej się w to nie bawiłam, ale czas najwyższy sprawdzić jak to się u mnie ma 😁

Dzwonili do mnie z placówki medycznej, mam zdolność do pracy w... sobotę 😅🤣
Będę miała robione ekg i pobieraną glukozę wiec przynajmniej zobaczę jak się ma sprawa od sierpnia 🤣
A sobota to jakiś inny dzień niż np wtorek dla organizmu? No wiadomo,że zależy od branży bo często w sobotę jest większy ruch np ,gdy się pracuje w gastro czy w handlu ale ogólnie przecież dla organizmu to jest obojętny dzień,Czyż nie?

Np mój mąż jakiś czas temu miał psychotesty do pracy (operuje czasami maszynami i jest kierowcą samochodu służbowego) i czasami się zastanawiam czy aby napewno wyszły prawidłowe bo normalny to on czasami nie jest 😉😆

Dostałam bielą w oczy… tak jak myślałam tamten test wyszedł fałszywie dodatni.
Temperatura mi spadła czyli czekam na @
Co wam powiem mam ochotę jebnac tym wszystkim
Aż niemożliwe 😢 przykro mi..

Dzwonili do mnie z placówki medycznej, mam zdolność do pracy w... sobotę 😅🤣
Będę miała robione ekg i pobieraną glukozę wiec przynajmniej zobaczę jak się ma sprawa od sierpnia 🤣
No to teraz możesz pracować pełną gębą 😁🤭

Ja cierpliwie albo i niecierpliwe czekam na miesiączke, w poniedziałek dostałam plamienia ale się wyciszyło 😣 także niefajne przesunięcie.

Nie nadrobię wszystkiego tyle piszecie, postaram się być na bieżąco 😊

A sobota to jakiś inny dzień niż np wtorek dla organizmu? No wiadomo,że zależy od branży bo często w sobotę jest większy ruch np ,gdy się pracuje w gastro czy w handlu ale ogólnie przecież dla organizmu to jest obojętny dzień,Czyż nie?

Np mój mąż jakiś czas temu miał psychotesty do pracy (operuje czasami maszynami i jest kierowcą samochodu służbowego) i czasami się zastanawiam czy aby napewno wyszły prawidłowe bo normalny to on czasami nie jest 😉😆

Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? 🤪
Po prostu jestem zdziwiona, że medycyna pracy pracuje w weekendy bo nigdy mi się nie zdarzyło robić takie badania w dni inne niż poniedzialek- piątek 😊

Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? 🤪
Po prostu jestem zdziwiona, że medycyna pracy pracuje w weekendy bo nigdy mi się nie zdarzyło robić takie badania w dni inne niż poniedzialek- piątek 😊
Aaa , już czaję 🙈 @Lady Strejser chyba zrozumiała tak jak ja że będą Ci sprawdzać zdolność do pracy w soboty 😅 a Ty tam idziesz w sobotę 🙈

reklama
Do góry